.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: kosmi.

ll
    Guest

kosmi.

awe pi4ove...na4i mom4e sum..V4era re6ih da vidq kvo she stane ako si obrusna kosmite tam dolu pri kura... I s 1 samoobrasn4ka gi po okastrih,no ne sa napulno nito ravnomerno ima nqkoi deto sa super kusi ima nqkoi nepokuntnati i taka.. Ta problema e 4e sega BODE i SURBI MNOGO! Ta 4udq se sa...kak e po dobre da gi po isturpq i da si porasnat pak meki4ki ili da gi mahna suvsem...?? Ako trqq se mahat kajete s kakvo.. :S Mnogo e nepriqtno..v daskalo po cql den si drapa6 kuru.. :S

Guest
    еми да беше сложил първо пяна после някъв крем. Но по принцип си е така. Можеш да пробваш с кола маска, но не те съветвам, аз лично умрях от болка и си ги махам с бръснача. Първият път е така, после се свиква. Имах впредвид, че ще излизат по-гъсти, така че ако искаш да си ти е меко си ги остави пак да си израснат.

Guest
    kolko gore dolu vreme 6te otneme...4e tva bodckane to4no tam NE SE TTURPI VE4EE

Мега фен Аватара на sasha_90
    Един път като си махнеш космите независимо къде-те растът по-бързо,стават по-тъмни и дебели.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Technof@n
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    седмица някаде. може и две...
    Е по-малко, мен след една седмица вече са ми порастнали, а след две - вече пак трябва да се бръсна. БТВ не е много полезно за кожата постоянното бръснене. Така че ако използваш този метод за обезкосмяване и някоя путка те филмира защо не си се обръснал хич да не ти пука. Не може всеки ден да си гладък като бебешко дупе. Прави го не повече от един път на две седмици (е зависи колко бързо растат), но повече от това просто не е полезно за самата кожа

momichenceto s mechenceto
    Guest
    vijte kakvo priqteli, shte vi kaja neshto. priqtelq mi se brusne kogato veche stane dosta golqma gorichkata. no sushto ne e losho da gi namalqvate samo otgore bez da gi brusnete da stavat kato bebeshko dupe. kofti e kogato sa mnogo poneje gledkata ne e mnogo priqtna, a za da ne izpadate v situaciq na ogromen surbej samo gi podkusqvaite za da ne se udoshi madamata tam dolu

ll
    Guest
    Nali vi kazvam 4e ne sa obrusnati...Te prosto sa podkusani kakto nqkoi kazvat no .. re6ih da gi napravq s samoobrasna4ka vmesto s nojica..ima kosmi..nqkoi sa si kato starite no dr sa si po4ti obrusnati i qko bockaaat...i sq she iz4akam si poniknat i nema gi strija poe4e..moje 4at pat ..kato po4nat mi se podavat izpod ga6tite da gi podkastrq NO ne i da gi brusna..se nekak si 6e iztupra surbeja..

земи машинка за подстригване и ги махни до дъно С такава става мн по-лесно и безболезнено. В бъдеще те съветвам да ползваш крем ..
    На който му се убива време...

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина депилатора е по-доброто решение за сърбежа.Иначе е същото като бръсненето.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Махни ги с епилатор

Guest
    аз нали момиче съм и преди си ги махах сас депилатоарен крем и ставаше много яко там отдолу ,но не ми е по силите на седмица да се правя с крема нямах нерви и някой пут с бруснача ги минавах,но забелязах,4е излизат пъпчици и се появява сърбеж и тогава пробвах да ги бръсна по посока на растежа им и засега нищо не ми се е появило не е супер гладко но е приемливо пробвайте може и при вас да подейства

аве отрежи си хуя ве

Guest
    zemi ako sa golemi 1-vo s edna nojichka gi okastri i posle slagash gel za brusnene i gi mahash
    i posle za surbeja ba li mu maikata nikoga ne me e surbqlo i ne m e bockalo

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Наистина депилатора е по-доброто решение за сърбежа.Иначе е същото като бръсненето.
    Глупости! от разните му ма6инки за скубане някои косми прорастват навътре и тогава стават много лошите гнойни пъпки, бръсненето си е ОК< стига
    1-да се използва относително нова, остра самобръсна4ка
    2 да става само по посоката на растеж на космите(никви "контри"!)
    3-да се използва пяна за бръснене и топла (но не гореща)вода

4 поради особеностите на кожата там обикновения афтършейв е неизползваем, аз ли4но използвам след бръснене там
    противобактериален крем.

п.с..космите по топките са много по "пригодни" за бръснене от космитеоколо ии над основата на ствола.

Те пък от своя страна са много по-удобни за подстригване от космите по топките..

Guest
    [quote="Анонимко"]
    п.с..космите по топките са много по "пригодни" за бръснене от космитеоколо ии над основата на ствола.

Те пък от своя страна са много по-удобни за подстригване от космите по топките..
    Аз винаги съм се чудил как се махат коспите по топките? Там просто няма как да стане с бръзначка

Guest
    [quote="Анонимко"]

Аз винаги съм се чудил как се махат коспите по топките? Там просто няма как да стане с бръзначка
    ima be kak da nqma lovish dvete mydeta i gi stiskash (ama leko ne da se osykatish) leko da izpyknat i te stavat kato topcheta i posle minavash s brasnacha

е първия път е така .. натам няя да те сърби..
    ;]

Град
    не е установено още :]]
    nai napred kogato se brusne6 si slagai pqna no ne mnogo za da ne se podrazni poloviq ti organ,sled tova vnimatelno si go brusne6 i posle ako ima6 ot tiq ... bebe6kite krem4eta ili nqkaf krem koito da e ligav i sluzest,se maje6 i postepenno kato popie ne te boli .....moje6 i s pudra da go napravi6 ...

Защо не пробваш с крем? Намазваш се целия отдолу, изчакваш там колкото време пише на опаковката и измиваш. Няма да боде, да сърби и т. н. А и така си решаваш проблема с топките. Брат ми беше използвал, знам, защото го беше срам да си купи и ме накара аз да отида

Guest
    с бруснача ги минавах,но забелязах,4е излизат пъпчици и се появява сърбеж и тогава пробвах да ги бръсна по посока на растежа им и засега нищо не ми се е появило не е супер гладко но е приемливо пробвайте може и при вас да подейства
    именно, само с НОВА самобръсна4ка, само с много сапунена пяна, само с топла вода и само ПО ПОСОКА на растежа на косъма, никакви "контри", капиш?

Къде се продава кола маска ?

Guest
    [quote="Анонимко"]

или не си пробвал , или си мноо сакат в ръцете.
    топките се бръснат по-лесно от вси4ко друго- мишници, бради, мустаци..
    вси4ко друго се бръсне по- трудно имхо.

Guest
    МОЯТ СЪВЕТ Е ЕДИСТВЕНО ДА СИ ЗЕМЕШ ПО ХУБАВА САМОБРЪСНАЧКА И ДА ПОДДЪРЖАШ ХИГИЕНАТА СИ ТАМ ДОЛУ ТИ ЗА КО МИСЛИШ СЪРБИ

Guest
    Ако искаш временно решение епилатор му е майката щото ако го правиш със самобръсначка направо ще ти скапе кожата и да достаще те сърби.
    А ако искаш почти перманентно решение фото епилация му е майката малко е скъпо ама ти разкарва проблема
    ИИ не не съм момиче момче съм си и просто приятелката ми ме накара да го направя това и честно да ти кажа много по лесно и безпроблемно е

Цитирай Първоначално написано от Technof@n
    седмица някаде. може и две...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си