Ами аз не,че съм вманиачена ами мн ме кефи да приказвам с хора от други страни и за това искам да го науча бързо
А това да отида в щатите -" просто забрави" е това което казва майка ми...но и найстина няма да ме пуснат защото няма при кого да отида,наще не знаят английски пък и ще излезе толкова скъпо сиг че няма на къде повече,а и майка ми си мисли "че е толкова трудно да стигнеш до там".Опитах се да й обясня,че на 85-90% от българите дават визи,а тя "не" и това си е.И да найстина сумите са ми най-големия проблем бих казала,от 2 месеца насам думичка не съм седнала да уча...но пък ще наваксам лятото заото ще имаме да четем книги на английски.

мila_pila еми защото аз по принцип съм някакъв странен характер и винаги гледам всичко да ми е вярно каквото казвам и накрая супер се обърквам особено като се смесват граматика,разни изрази,should have done ,перефразиране и не знам си какви още .. пък и понякога изглежда много смешно защото те приказват разговорно,а аз със всичките правила и някфо...смешно се получава..пък и не си пиша с кого да е,а си подбирам хората и гледам да ми е изрядно всичко и мисля,че в общи линии тфа е причината да не пиша много на английски...тъпо,а?