.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    аз съм един мн мн щастлив наркоман, който днес разбра, че ще става студент аааааааахахаахахахха да живеееее дрогата!!! ахахаххахаха такъф наркомански купон ще спретна довечера ахахаххаха мрете сички хейтъри ахаххахахаха ебала съм ви ахахаххаах аз съм щастлива и отивам си запаля коза
    я сподели къде ще ставаш студент ...
    във В.Търново, аз само там кандидатствах.. беше малко напечено на изпита, щото не се бях подготвяла мн, ама явно чудеса стават хахаха ако има някой от В.Търново да се обажда, че не познавам никой от там, пък трябва да се проучи въпроса с вноса и износа ахахахах
    хаххаха мисляче бързо ще станеш наясно с вноса и износа ....с ква специалност ще си .. ?

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    социална педагогика.. не е точно тфа което исках (психология) ама е доста близко.. радвам се, че изобщо ме взеха хахахаха късмет

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Честито Илюжънс и аз влязох ама ще съм в Софето
    Иначе по темата мога да кажа, че няма смисъл. Всеки си прави каквото иска и това, което си написал няма да промени нещата.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

xaaxaxaxaaxaxaxxaxxa,mn.si razpalen be ,struva mi se ,4e ne6to ne si si vzel dozata SME6NIK!

абе не знам кой е шибан и кой не...ама наркотиците са най-гадното нещо на света...и не го казвам защото така си мисля,а защото за жалост го знам от личен опит...
    Feel my pain

seki ima pravo na izbor....tva 4e si bil ili si narkoman ne ozna4ava,4e si "6ibanqk"......

Guest
    jalko,za men puk ni nai-malko ne sa gadni,a to4no obratnoto-nosqt mi radost i 6tastie.i nqkoq tupa pa4a edva li 6te mi promeni poziciqta,razberete nai-nakraq-i da ni psyvate,i da ni mrazite ni6to nqma da stane...nas pak 6te ni ima

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си