- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Шибаните наркомани
хаххаха мисляче бързо ще станеш наясно с вноса и износа ....с ква специалност ще си .. ?Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
социална педагогика.. не е точно тфа което исках (психология) ама е доста близко.. радвам се, че изобщо ме взеха хахахаха късмет![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Честито Илюжънс и аз влязох ама ще съм в Софето![]()
Иначе по темата мога да кажа, че няма смисъл. Всеки си прави каквото иска и това, което си написал няма да промени нещата.
xaaxaxaxaaxaxaxxaxxa,mn.si razpalen be ,struva mi se ,4e ne6to ne si si vzel dozataSME6NIK!
![]()
абе не знам кой е шибан и кой не...ама наркотиците са най-гадното нещо на света...и не го казвам защото така си мисля,а защото за жалост го знам от личен опит...
Feel my pain
seki ima pravo na izbor....tva 4e si bil ili si narkoman ne ozna4ava,4e si "6ibanqk"......
jalko,za men puk ni nai-malko ne sa gadni,a to4no obratnoto-nosqt mi radost i 6tastie.i nqkoq tupa pa4a edva li 6te mi promeni poziciqta,razberete nai-nakraq-i da ni psyvate,i da ni mrazite ni6to nqma da stane...nas pak 6te ni ima