Zna4i mom4e sum na 14... Mnogo haresvah i vse o6te mnogo haresvam priqtelkata si...Istoriqta ni e .. qsna.. i prosta.. zna4i..Nie se haresvahme ot mn vreme i 2ta,no az neiskah da trugvam s neq 6tot sum prekaleno 4uvstvitelen i smqtah 4e 6e me narani seriozno..Tq obe6ta,zakle se 4e ne etakava i nqma da pogledne drug dokato e s men.. I taka na 1 rojden den..nie trugnahme... to4no 3 dena predi da napravime 1 mesec dokato sme zaedno ...Az i kazah za poreden put obi4am te..a tq..poprincip otvru6ta no tozi put kaza ... prosto zamal4a..i se zduha..Osetih 4e ima ne6to..I i kazah sled kato ne me obi4a6 kusame..Tq kaza OK i az 6tqh da ti kaja su6toto..Popitah q koga smqtala da mi kaje i tq otgovori utre 6tqh da skusam s tebe.. Az izklu4itelno se o4udih ot reakciqta i i bezrazli4ieto i...Popitah kakva e neinata pri4ina..tq kaza 4e haresva drugi 3 celi 3 mom4eta.. az se o4udih koi moje da sa tea...

Nqkolko dena sled kato skusahme q popitah dali iska da sme otnovo zaedno tq kaza 4e ve4e Ne.. Kaza 4e ne bila re6ila dali i tq da kusa s mene a na mene mi kaza 4e na dr den 6tqla da me skusa..Predpolagam se e nervirala i nqkak si neznam i za tva taka e reagirala...kaza 4e ne haresva 3 mom4eta,a po-malko..ostavat 3 dena do 15.06.07 .. togava 6te zavur6a i shte q vijdam sigurno 4esto ,no mi e mnoooogo trudno..az sum mn vluben v tova momi4e.... i neznam sega kakvo da pravq..sega po4na da se durji po 4ove4no s men..i na 15 na posledniq den 6te i predloja otnov da se saberem..ako otkaje...neznam kakvo da prava..Daite savet molq vi se .. naistina go obi4am tova momi4e..Az sum mislel nqkolko variqnta :
1- Da razbera koi sa mom4etata da sabera hora i da gi sma4kame ot boi.
2- Da iz4akam da trugne s nqkoi ida go pre4ukam..i da go nakaram da skusa s neq
3- Da q zabravq nqkak si i da priema 4e e k***a i ne me zaslujava..
MOLQ vi se hora pomognete..?!?!!?!!