.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

след епилация?

Епилирах си краката, обаче те станаха на малки червени точици. Минаха 40 минути вече и те не са се махнали. Какво трябва да направя за да се махнат? Трябва да тръгвам за рожден ден, а не мога да си облека късите гащи заради тия точки. Някакви предложения как да ги махна?

Guest
    тея точки са напълно нормални и е почти невъзможно за 40 мин да ти минат точките. Решение не слагаш къси гащи

Guest
    кремче здраве

Ми намажи ги с някъкъв крем-все пак е нормално да се появяват аз се мажа с някакъв поонякога,който е за ръце на Ейвън,но е много хубав.Както каза и госта-"Здраве",също ще ти свърши работа(:

Guest
    Ами аз ги бях намазала с лосион за тяло. наистина много хубав ама преди не са ми се появявали.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами аз ги бях намазала с лосион за тяло. наистина много хубав ама преди не са ми се появявали.
    Спокойно-утре сутринта няма да ги има

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Кремовете на Дева на мен много ми помагат А и не само-повечето кремове...е почти де...са доста ефикасни.Зависи и от кожата...

Da ti kaja,6tom sa ti se poqvili,nqma spasenie.4uvstvitelna koja prosto i pri men e taka.Hubavo e da gi maje6 s krem sled epilaciq,no tova samo 6te pouspokoi malko kojata i nqma da se vuspali.Ina4e predi polzvah edna pudri4ka ot aptekata-Sulfatiacol...dosta dobre se otrazqva na kojata,no naposleduk ne moga da q namerq v aptekata.Ako q nameri6,probvai

Мега фен Аватара на koalka
    Аз с нищо не ги мажа.Просто си минават, нормално е да ти се получат

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    За да не ти се появяват пак, просто се епилирай веднага след къпане. От топлото порите се отварят и не се получават ( или в по-малка степен) се появат тези червени точки. Това става, защото като дръпнеш косъмчето из корен и кожата там все пак е наранена. Минават, кожата се успокоява, но това е начинът. Бих те посъветвала, ако няма как да се изкъпеш преди епилацията, да се мажеш с кремче и малко преди епилацията. Изчакай да попие и тогава. После пак кремче за успокоение. Ако се размоташ с голи крачета и на балкона да глътне кожата ти малко въздух, също може да помогне.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си