.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: smaliha se

Град
    pred kompa

smaliha se

Ми значи на 15 съм. И преди по-малко от месец гръдната ми беше 92, а на дупето 90. Перфектни ми бяха циците просто и всички ми го казваха. Обаче се разболях от един гаден грип и отслабнах. Ся задника ми е 88, но циците ми са 89 и ще умра от яд! Всичките в даскало некви ми викат аа кви малки цици.. аууу ще се побъркам сега ми е мн яко тялото ама циците ми позачезнаха. Какво да прая да дебелея ли или ако има някъв начин да пораснат малко.. ддз. аре хелпвайте плс [-o<
    Razlichna sam! Ne banalna! Idealna sam, ne che sym nahalna. Ne mojesh da me imash, ne che se naduvam - skromna sam! Ot vsichki jeni, koito iskash nai-skypo struvam!

Re: smaliha se

Цитирай Първоначално написано от itsy-bitsy
    Ми значи на 15 съм. И преди по-малко от месец гръдната ми беше 92, а на дупето 90. Перфектни ми бяха циците просто и всички ми го казваха. Обаче се разболях от един гаден грип и отслабнах. Ся задника ми е 88, но циците ми са 89 и ще умра от яд! Всичките в даскало некви ми викат аа кви малки цици.. аууу ще се побъркам сега ми е мн яко тялото ама циците ми позачезнаха. Какво да прая да дебелея ли или ако има някъв начин да пораснат малко.. ддз. аре хелпвайте плс [-o<
    ми ти незнаеш ли че като отслабваш и гърдите ти намаляват

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Или те гаврят или и преди тфа не си имала кой знае кфи цици. 3 санта изоообщо не са толкова много, колкото го описваш. 3 сантиметра ебати. Ти може и от гърба да ис свалила ебати.

Saatana vittu perkele hate crew!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си