.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

За какво ви са се сривали връзките ?

Много връзки все почват хубаво държат по години и изведнъж хоп всичко приключва и някой страда от цялата работа.

Смятате ли че не сте били сигурни в избора си с кой да тръгвате , също така и че е много глупаво да си губите взаимно времето за да стане така че накрая да не си и проговорите и да си правите гадно .

- Примерно аз определено не бих си губил времето , няма да се хвана с момиче с което не съм сигурен.
    Поне за мен целта е да не бъде нараняван никой , иначе се получава много гадно

Мега фен Аватара на sasha_90
    не съм си губила времето даже от него научих мн неща

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Не може да не бъде нараняван.. поне при мен.
    Ето, ще дам пример с моята връзка. Година и почти 5 месеца е. И в момента всичко се срива. Защо? Заради лъжи, дребнавост, несъобразителност, дори може би "задушаване". Наистина е гадно да видиш, че това, което си градил с години се разпада. И човекът до теб страда, а и ти страдаш с него.
    Тъпо е хората да си правят гадно. Тъпо е и боли. Но хората сме тъпи. ...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    на плажа =)
    Само една връзка съм имала, която беше пълен провал. Аз не изпитвах истински чувства, просто исках да забравя предишния. Не осъзнавах колко много ми личи всъщност, че играя роля. Защото аз това правех - преструвах се. Така ме зарязаха за първи път.

Сега вече съм много много много по - зряла и ако ще да си стоя самичка цял живот няма да направя същата грешка.

Град
    Лапландия!?
    мм найстина причините за който може да се срине една връзка са супер много но не винаги всичко приключва гадно и да не се погледнем повече даже напротив почти винаги си запазвам приятелството с бившите ми :]

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Липса на 4увств, липса на интерес, липса на това, от което имам нужда, липса на откритост...
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами, и двамата бяхме независими, не се подчинявахме на контрол, бяхме твърде егоцентрични..
    Привличането между нас беше много силно, но различията ни ни отведоха в различни посоки.
    И така.

Смятате ли че не сте били сигурни в избора си с кой да тръгвате
    Абе, има една фраза: "Как може да знаеш какво искаш, докато не го получиш и не видиш, дали ти харесва".

Смятате ли, че е много глупаво да си губите взаимно времето за да стане така че накрая да не си и проговорите и да си правите гадно .
    Глупаво, неглупаво, факт е, че повечето хора правят така.

заради момичетата с които съм бил са се сривали връзките
    Vladoka rulzzz

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Vinagi ima naranen.. Edna razdqla prosto trqbva da se izstrada.. Kolkoto i da ne go iskame.. to taka stava.. Ne sym privyrjenik na tfa da se pravi gadno na choveka koito do skoro mi e bil nai blizak.. no i tova se sluchva chesto.. Ujasno sym blagodarna che bifshia mi priatel sashto ne beshe ot tezi otmastitelni sashtestva.. i v momenta sme v perfektni otnoshenia.. A zashto se razpadna vryzkata ni li? Zashtoto uj znaeh kakvo iskam.. a ne mojeh da go pokaja.. i neshtata ohladnqha... Bqh sigurna che iskam da byda s nego.. obichah go i oshte go obicham.. no ne se poluchi... Za jalost!

Guest
    мойта връзка се срина заради все по-лошото строителство. гръмна бойлера и сичко стана на тухли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си