.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]

Не мога да го разбера

Моля ви се дайте съвет,че вече много се обърках.Ситуацията е следната >> Има едно момче,което познавам съвсем от скоро. Много е сладък и мил. Работата е, че си има гадже, а пък в същото време много се зарибява с мене. Не знам просто какво да си мисля. И сега съм страшно объркана какво да правя. Пък мисля,че го харесвам. 10x прадварително...

Голям фен
    Град
    По света и у нас.

Re: Не мога да го разбера

Цитирай Първоначално написано от pink_champagne
    Моля ви се дайте съвет,че вече много се обърках.Ситуацията е следната >> Има едно момче,което познавам съвсем от скоро. Много е сладък и мил. Работата е, че си има гадже, а пък в същото време много се зарибява с мене. Не знам просто какво да си мисля. И сега съм страшно объркана какво да правя. Пък мисля,че го харесвам. 10x прадварително...

Ами внимавай защото най-вероятно само си играе с теб и може да се окажеш излагана и да съжаляваш. Оптаий се да разбереш кво испитва към теб.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом си има гадже а се зарибява с теб-те използва!

Мега фен Аватара на koalka
    Не, че имам опит, нямам никакъв, но все пак не ми се вижда много добре едно момче да си има приятелка и да се зарибява с друго момиче.Нещата може да не са, както изглеждат.Той може да си търси просто едното разнообразие, да си играе с теб, както казаха, има много неща.Но постъпва гадно и с приятелката му, обаче най-вероятно ще му стане кофти, ако тя се зарибява с някой.
    По-добре говори с него направо и го питай какво прави.Питай го как да разбираш това негово държание-като нещо сериозно или някакво забавление?

Фен
    Град
    Монтана

остави инициативата в негови ръце... излизайте, забавлявайте се, но като приятели ... ако той те харесва ще си остави гаджето , ако ли видиш, че се държи добре с теб , но и с нея или си играе с теб или иска да сте просто добри приятели

kazash mu teb ili neq da izbira nemoii i s dvete ako iska naistina da e s teb samo taka moje da ti go pokaje !!!!!!!!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    1 vi varqnt- razigrava vi i dvete
    2 ri varqnt- pokaji mu koq e po dobrata....taka de ne te poznavam i ne moga da precenq pak moje i da stane, no edin savet ot mene: NE NAHALSTVAI!!!! ZA6TTOTO SI4KO SE VRA6TA I NQKOI DEN NEKOQ FRACLA I TVOITO GADJE 6E OTKRADNE! postavi se na mqstoto na momi4eto
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Moje neshtata s neq da ne vyrvqt i toi da se opitva da si nabavi tova ot koeto ima nujda... A moje pyk i da e nqkoi det se pravi na golqm myjkar.. i si vdiga samochuvstvieto kato puska muhichki na momichetata i gleda kak im tekat posle ligite po nego... A moje pyk i naistina da te haresva..

Ууу..заформя се любовен триъгълник. Може би момчето само флиртува с теб? Сама трябва да прецениш дали има сериозни намерения или се 'ебава' един вид. Едва ли ние можем да ти дадем съвет. )

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    По-добре не прави нищо ...
    Не е хубаво да разваляш чужда връзка
    Правила съм го, и на мен са ми го правили и си е доста неприятно Остави момчето да избере дали ще е с теб или с нея, ти си стой пасивна
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    По-добре не прави нищо ...
    Не е хубаво да разваляш чужда връзка
    Правила съм го, и на мен са ми го правили и си е доста неприятно Остави момчето да избере дали ще е с теб или с нея, ти си стой пасивна
    Подкрепям напълно.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    на плажа =)
    Не искам да звчи гадно, но ... ОК представи си, че той остави приятелката си и тръгне с теб. Наистина ли искаш такова гадже ? Защото ако е погледнал веднъж към чуждото ще го прави пак и пак. Може би и на теб ще изневерява .... Това ли би искала от една връзка?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Не искам да звчи гадно, но ... ОК представи си, че той остави приятелката си и тръгне с теб. Наистина ли искаш такова гадже ? Защото ако е погледнал веднъж към чуждото ще го прави пак и пак. Може би и на теб ще изневерява .... Това ли би искала от една връзка?
    Tova che go e pravil s edna.. ne znachi che shte go pravi s drugata.. E ne che nqma veroqtnost.. No vsqka jena e razlichna.. vryzkata sys vsqka e razlichna.. Useshtaniata... chuvstvata.. nachina po koito te kara da jiveesh dori... Taka che neshtata sa otnositelni.. Moje sys segashnata mu priatelka da ne vyrvi i da si tyrsi neshto drugo .. druga jena na koqto da dade vsichko... Moje da izglejdam golqm optimist.. ama ima i takava veroqtnost vse pak

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Tova che go e pravil s edna.. ne znachi che shte go pravi s drugata.. E ne che nqma veroqtnost.. No vsqka jena e razlichna.. vryzkata sys vsqka e razlichna.. Useshtaniata... chuvstvata.. nachina po koito te kara da jiveesh dori... Taka che neshtata sa otnositelni.. Moje sys segashnata mu priatelka da ne vyrvi i da si tyrsi neshto drugo .. druga jena na koqto da dade vsichko... Moje da izglejdam golqm optimist.. ama ima i takava veroqtnost vse pak
    Ооо да напълно си права, но все пак тя трябва да знае и рисковете които поема с това момче. А това, че с приятелката му не върви - еми явно е така. Но може и самото момче да е женкар. Нищо конкретно не може да се каже, може би авторката на темата просто трябва да го опознае и тогава сама да направи своя избор. Успех !

ami spored mene vseki 4ovek ponqkoga trqbva da e egoist,smisul ako si misli6 4e 6te byde6 6tastliva s nego da ne ti puka za gadjeto mu...no ima i drygo..predstavi si 4e trygnete i toi se zaribqva s dryga bez ti da znae6 kakto v slu4aqnz ama e slojni4ko kato se zamisli6..vnimavai i uspex
    Да сбъркаш е човешко. В живота често се греши, но често малка грешка голямо щастие руши...

Еми незнам да ти кажа има си приятелка а ти да ги разделиш не е добре ама ако връзката им е към своя край и невари вече е др може и да опиташ ама ако е некой здрава връзка недей.
    Vladoka rulzzz

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Spored men nedei da predpriemash oshte nishto.Iz4akai,moje da skysa s priqtelkata si.Togava deistvai.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Там, където е сърцето...
    Най-вероятно е да те използва просто за развлечение и да си просто флирт за него. А и както казаха преди мен дори и да скъса с приятелката си и да стане нещо между вас нямаш гаранция че няма да ти върти същите номера. Така че по-добре го зарежи.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си