- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SPE6NO! 6te izlizam s mom4e a mn se pritesnqvam
zna4i mn mn sam hlatnala po edno mom4e i sled 2 3 dena 6te izlizame i nz az kato go vidq iii nz sarceto mi se ka4va nz kade.. i stra6no se spi4am i nemoga da kaja ne6o umno i 6e si kaje taq puk kva e zadrastenaa po pr ne e taka
iii nz kajete mi kak da se otpusna mn se pritesnqvam osobeno ako izlezem nz nqma da moga da izdarja .. KaJETe mi Kak da se otpusna ili ne6o takova :S
molqqqqq mn [-o<
ne se pritesnqvai.. nqma ot kakvomisli si 4e vsi4ko 6e mine mn hubavo i 6e si prekarate super
vse pak ti sigurno mn si iskala da se sre6tenete i sega tva kato 6e stane.. napravi vsi4ko koeto si iskala da naprai6 na sre6ta s nego ina4e posle 6e sujalqva6 4e ne si go napraila
iii budi sebe si
stiskam palci !
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Дръж се нормално спокойно говорете си и всичко ще е 6+ кво др....
Vladoka rulzzz
пийни една малка водка за отскок ?![]()
Като се научиш да слагаш в края на изречението точка ще ти кажа как да постъпиш.(За екстри като запетайки-няма да споменавам дори.)
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Е, какво да ти кажа друго, освен да не се притесняваш?Ти друго решение имаш ли за спичането?
Ne se pritesnqvai!Nqma ot kakvo!Povtarqi si 4e vsi4ko 6te mine normalno i tova naistina shte stane.Govorete si za neshto,koeto e interesno i za dvamata i shte se otpusnesh.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Predstavqi si go gol,dokato si govorite. Tova dava efekt![]()