.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    EBASIJIVOTA
    Guest

Най - скапаният живот който мога да живея

Живота ми е пълен ад от 2 , 3 години насам
    Нямам на кой да го споделя и от кой да искам някакъв съвет и по някакъв начин да мога да продължа напред

Контактите ми се губят ей това ми е проблема.
    Нямам абсолютно никого с когото да контактувам.

Виждам как абсолютно всякакви хора и какви ли не боклуци просто как си се забавляват и не им пука за никой и за нищо а аз просто не мога и нз защо.

Исками се ей така да можех да познавам повече хора да се познавам с някои момичета и тогава да се види дали ще стане нещо или не.

Аз абсолютно никоя не познавам Ето като си излизам и сам из центъра виждам наистина някое момиче което супер много ще ми хареса и какво да и кажа просто нз......

Признавам си го не мога повече да живея така опитах се доста време да търпя с това да го прикрирвам , но проблема ме измъчва адски много. Липсата на хора , липсата на гаджета на приятелки на всичко.
    Като чели нищо нямам.

Guest
    I AZ SAM TAKA.
    DORI MOJE DA SE KAJE , 4E I SEMEISTVO NQMAM
    NADQVAM SE ,4E TOVA 6TE SE OPRAVI I E VAPROS NA VREME

Guest
    spox brat i az sam tai samo 4e kat gledam lo6oto teparva zapo4va
    no pone imam 2ma fr koito sa6to sa otxvarleni i po cql den igraq s tqx v multiplayer .. pone ne sku4aq

EBASIJIVOTA
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    I AZ SAM TAKA.
    DORI MOJE DA SE KAJE , 4E I SEMEISTVO NQMAM
    NADQVAM SE ,4E TOVA 6TE SE OPRAVI I E VAPROS NA VREME
    Аз семейството го пиша OUT .

Аз единственото което правя е като се прибера от даскалото си отивам в стаята и това е.
    Семейството въобще много много не говорим и те са си на някъде пак и не ми се ще да ги занимавам с мойте глупости , не виждам и те да се интересуват от мен толкова де.

Всичко за тях си е задължение.

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Аз по принцип имам много приятели и не страдам от липса на внимание. Но от известно време и аз започнах да чувствам как ги. Може би ми е дошло просветлението,че повечето са пълни лицемери, но това е друг въпрос. Мисля,че всеки има такъв период в живота си. Така че, дори да продържи още няколко години не му обръщай внимание.Все някога ще му дойде времето за някой истински приятел.

Фен
    Град
    Монтана
    аз също по принцип познавам страшно много хора и винаги ако ми трябва с кого да изляза мога да намеря компания ,но с повечето не поддържам почти никакви отношения по простата причина,че са лицемерни... ако питаш мен се запознай с повече хора да имаш компания и после ще отбереш стойностните

Guest
    Дам, и аз не искам да се хваля, но също съм човек с много приятели!НО въпреки всички тези приятели, които имам, много често се чувствам супер самотна, така всякак си нямам никого!Единственото нещо, което трябва да направиш е да си поставиш за задача да намериш хора с които да се разбираш и които да те разбират!Постави си го като цел в живота и ще успееш!В крайна сметка, който иска - го постига!Повярвай ми, ако се постараеш малко повечко ще успееш!

И помни едно нещо от мен - Не е въпроса да имаш много приятели, които да те лъжат мамят и да те водят по "лошият път"!Дори и един приятел ти стига, стига само да е истински и да е до теб, когато имаш нужда от него!Един приятели, който да те прави щастлив винаги и да те кара да се усмихваш!Ако намериш такъв човек, всичкодруго ще си дойде само на мястото си!

И аз известно време се чувствах така, но не спрях да вярвам и да си преследвам целта и я постигнах. Намерих си гадже, което ме обича. просто продължавай и не се ядосвай много много .. вярвай ии знай, че ако наистина си стойностен човек ще намериш приятели и ще поглеждаш сегашния си период с насмешка. Успех.

Фен
    Град
    City of Sofia
    Кво сега на социални идвалиди ли ще се правим? Да не раздават надбавки нещо ...

Излезте навънка и си направете приятели, а не висете по форумите.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

katerichkaа
    Guest
    ми виж ся...ти трябва да се отпуснеш,да не ти пука какво ще стане..просто напражи това,което искаш в даден момент..!А относно приятелите не ти трябва кои знае колко голяма компания а просто няколко човека,с които може да си прекарваш времето добре.,защото при големите компании се порайда лицемерието,завистта,омраз ата и ще се чустваш много по зле ако си имал доверие на някои твои приятел,а тои те е предал..Така че аз ти п0желажам да си намериш човек на които да имаш доверие и да знаеш,че няма да те предаде!!!

Bourgas_bilder
    Guest
    Здрасти лице.Искам да ти споделя нещо от мойто шибано минало.Преди и аз бях така,но си зададох въпроса>До кога ще е така?
    Реших,че вече ми е писнало,и лека по лека почнах да излизам с 1-н приятел,и всичко се оправи с времето.Да не ти пука,когато видиш някое момиче заговори я.Поне при мен винаги става случайно,не всеки ще се пробва по този начин.Затова мисля,че ще стане само трябва да си повярваш,и да не си набиваш такива филми
    Аре успех,и драсни по някое време как вървят нещата

Мега фен Аватара на koalka
    Не трябва да се отказваш да търсиш приятели, не трябва да се отчайваш.Иначе така нищо няма да стане.Приятели от училище нямаш ли или някой, с който можеш да се сближиш повече?

ILoveYou{E}
    Guest
    spoko brat mi i az bqh taka predi vreme no vsichko se opravi...namerih si priqteli,kompaniq...prosto shte ti dam edin syvet...vnimavai to4no kakvi priqteli si namira6 za6toto sled vreme shte osuznaesh 4e vsushnost ne sa ti bili priqteli...

Град
    Някъде покрай пудинга
    Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера

По важно е да имаш истински приятели от колкото много...аз имам много познати..но малко от тях мога да нарека наистина приятели и да споделя нещо...лицемерието е навсякъде около нас...таак че спокс не се притеснявай...скоро ще се намерят точните...не се отчайвай )
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!

Guest
    ооо аз не мога да се похваля с съ6тото ако въоб6те тук става вупрос за похвала според на секи живота му е такъв какъвто си го напрви никой не се е родил с приятели,с перфектно бъде6те,с готино семеиство и наистина добра съдба според мен си4ки тези не6та зависят от теб и сам трябва да си ги направи6 така както на теб ти хаесват се пак и моя живот не е 4ак толкова красив но все пак има моменти на от4аяние и на радости има и моменти който спират дъха ти и моменти в които ти идва да умре6 от болка и тъга.мн ясно 4е е по-яко ло6ите моменти да са по-малко или въоб6те да ги няма така 4е имам един съвет ИЗЛИЗАЙ ПО-4ЕСТО С ХОРАТА БЪДИ ОКОЛО ХОРА ХОДИ ПО ДИСКОТЕКИ КЛУБОВЕ И СПОРЕД МЕН ТАМ СЕКИ ИМА ПРАВО ИЛИ МОЖЕ БИ ВСЕКИ ИМА НАДЕЖДА ДА СИ НАМЕРИ ДОРИ И НЕ МНОГО ,НО ИСТИНСКИ ПИЯТЕЛИ

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не ви знам на колко сте години за да говорите че живота е гаден. Не знам по какво съдите. Предполагам сте отлично със здравето имате чудесни роднини Не ви трябва повече и не е необходимо да се оплаквате и да търсите помощ. Не ми се искаше да казвам това ама аз лично съм бил толкова тъпче да расъждавам като вас. Живота никога енс тава по-хубав това да го знаете от мене. Само че човека става по-суров. Да не ти пука пич жив си зрав си само анп-редгни аналитичния си ум и разбери че не е нужно да си принципен за да успееш.

Няма да пълня форумите с тривиални мисли за приятелстово и любовта.
    Вярвай в себе си, бъди хитър и находчив и нещата се нареждат
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Ми приятел ориентирай се самотния живот да провърши.Започни да ходиш по разни места кадето има хора.Като за начало намери приятелче с което да ходите насам натам ,може от училище,от някаква извънкласна дейност или от твоя квартал незнам,все някой трябва да има.И така ходете насам натам и ще намерите компания ,но гледай да не е мног оогляма защото не е хубаво хората го казаха,лично и аз съм го изпитала това.Просто ходете по разни места кадето ходят много хора и се сприятелете с някой ,така ще си намериш и приятелка абе всичко става импулсивно.

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    izvod : nie sme nai ot4aqniq forum. i az sam taka na momenti....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен
    Град
    sf