- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- sled kolko 4asat ne trqbva da.....
sled kolko 4asat ne trqq se qde za da ne se debelee
Няколко часа преди да си легнеш.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
еми принципно е хубаво ако не ядеш след 6-7---ама е трудничко според мен![]()
When you are gone,the pieces of my heart are missing you....
tva e glupost
абе хора,тчва дан е ядеш вечер са глупости,яж колкото искаш на ден,когато си гладен,но внимавай какво ядеш,не трябва да смесваш,хляб със сирене,или ориз със хляб,или сирене с месо,хляб с месо,ориз с месо,сирене с месо...ииииии т.н.,просто го давай на салати иии веднуж седмично яж сирене и месо(по възможност месото да е пилешко или риба) иии тва е...просто тва е начина да не пълнееш...и най-важно е да закусваш сутрин,30 мин след като станеш!
БЕ яжте когато си поискате. Аз си ям 20-30 минути преди да си легна и нищо ми няма. И си смесвам месо, сирене, яйца, салати и тн.
Като изплющя една вртана пържола намазана с масло и Филаделфия и замезя една салатки ми става едно хубаво и ми пада процента мазнини в тялото, щото ми се качва серотонина![]()
Попринцип казват след 5...100% , но това е лудост, осен ако не искаш през нощта да атакуваш хладилника, и след 7 става да не похапваш,пак ше има ефект
![]()
Най много се дебелее вечер и е доказано.За да не дебелееш трябва да закусваш добре,да обядваш нормално,да не се тъпчеш,а на вечеря нещо малко.Имаше си и поговорка,но уви,не си я спомням.Нещо беше,че на закуска ядеш като цар,на обяд еди как си,а на вечеря като просяк.След 6 не е добре да ядеш,защото дебелееш.За среднощните зауск,забрави.Всичко ти се лепи на задника и после се чудиш откъде ти е дошло.
Надявам се да съм помогнала.
след 17;00Първоначално написано от Анонимко
Неподходящ размер на снимка в подпис!
яж храни богати на протейни след 18:00 колкото си искаш
хммм след 40 мин ми следва изварата преди лягане (мммм)![]()
преди час ми бяха яйцата![]()
Az sam 4uvala 4e sled 7 ne e hubavo da qdesh tejka hrana.Ina4e nqma problem ako hapvash plodove,zelen4uci i po-leki hrani.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
както казах по-горе след 17;00 не трябва да се яде![]()
Точно плодове яжте вечер.![]()
![]()
![]()
С прецакан метаболизъм и вечер, и сутрин, и наобяд, и когато и да ядеш ще ти се "лепи".![]()
НЕяденето след определен час е напълно безсмислено, даже вредно. Ако не ядете след 17 часа, а закусвате в 9 сутринта на следващия ден, осъзнавате ли колко часова дупка ви се образува между храненията (16 часа за който не може да смята)? Мислите ли, че това е много полезно и че влияе добре на метаболизма?
Не
mnoo qsno ama tuka sa maloumni i se edno si znaqt! hah... plodove![]()
Тя пита след колко не трабва да се яде и ние и казваме каквото сме чули от диетолози, телевизии дъра-бъра, не ме ебе колко е вредно или полезно за организма ,метаболизма и всички -изми.Аз си ям когато ми се яде![]()
аз ти казвам след 17;00Първоначално написано от sWeEt_SeEd
![]()
![]()
![]()
naistina e sled 5 p.m., no se iziskva super silna volq, za da uspee6 da izdyrji6![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Искате да кажете че не мога да вечерям за да не напълнея?Първоначално написано от namina
да бе как не ако ще да бях 100 кила пак нямаше да се занимавам с глупости.Кой нормален яде преди 8ч. особено лятото?
тфа 17 го казах и преди вас, както и да е, не видях някъд да го оспорвам![]()
Казват след 19:00 не бивало,но аз не вярвам не тия работи.![]()