- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плодове и целенчуци
Здрасти !Имам едно запитване ,някой от вас изпълнявал ли е диета в която в продължение на 2 дни се ядът само плодове и зеленчуци+по най-малко 2л и половина минерална вода.Ако да какъв е рузултата,демек колко килограма свалихте.И кои са най-подходящите плодове и зеленчуци.Защото чух,че диетата имала ефект...
Е чакам мнениица
![]()
нещо съм идкреизила не става дума за 2 дни ,а за 3 седмици
Прилага се за прочистване на организма и за свиване на стомаха.. аз лично от доста време се каня да направя едно такова пречистване...даже се надъхах да започна от утре ама НАИСТИНА![]()
Ха,еми разбира се...какво толкова трудно-само два дена.Опитай.Яж главно банани,ябълки,кайсии,порто али и т.н. Също можеш да наблегнеш на зеленчуковата супа и задушените зеленчуци.,и салатите разбира се.![]()
Хах!От два дни нищо няма да ти стане,но от две седмици,все ще отслабнеш нещо.Но не яж банани!Първоначално написано от ПипиТооО
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
оОо не!!! НЕ, НЕ И НЕ! мразя диети![]()
аз толкова много плюскам, 4е ако ме видите ще ми се 4удите как не дебелея (4укам на дърво) \
/ аз постоянно ям и никога няма да мога да изтърпя диета, пък и не искам да я търпя!