- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- xaresvam edno momi4e ama tq......
na4i xaresvam si edno momi4e, tq me be6e pokanila na rojdeniq i den i togava se celyvax s neq. sled tova razbrax 4e tq me xaresva samo kato fr ni6to pove4e.
za6to da se napiq i da letq, kato moga da se napy6a i da leta
Разбра???...Тя ли ти каза?...Тфа разбрах ми е някфо...
Най добре си говори с нея и я питай дали изпитва нещо към теб и дали иска сериозна връзка...Само така ще си сигорен и ще можеш да търсиш съвет какво да правиш
just a kid۵
Iskash da kajesh che tq e bila s teb prosto da i izcheshesh mindjata? I sega veche si i samo friend.. Mnogo typo.. Ama ima gi sqkfi.. Ostavi q.. Ako ne iska da e s teb nqma nachin da q nakarash nasila...
Ako naistina ti e kazala tova zna4i nqam da stane ni6to mejdu vas.Qvno prosto se e zaka4ala s teb,zatova kolkoto i da ti e trudno se opitai da q zabravi6.Tova e moq suvet
Тя ли ти каза, че те харесва само като fR, или ти така си мислиш ?? Или някой друг ти е казал...Първоначално написано от mad_face
![]()
hmm na kolko si godini i kakuv e to4no vuprosa?ako vuprosa e "za6to e postupila taka s mene"otg. spored men e 4e vsi4ki momi4eta pravim takiva raboti...bilo to ot "jenska sueta" ili prosto zabava..kakto i vie mom4etata..az li4no ne sudq nikoi,koito me e precakval..poneje i az sum precakvala i to po jestok,no su6tevremenno nesuznatelen na4in!!daje moje momi4eto da te e haresvalo a kato ste se celunali da e razbralo 4e fizi4eski ne mu dopada6...primernoi vse pa da ne ti puka
Да сбъркаш е човешко. В живота често се греши, но често малка грешка голямо щастие руши...
Тая е била много забавна , тя така след време ако не е почнала сега ще си се целува с всеки срещнат и ще вика :
- С теб сме приятели
- С теб сме познати![]()
![]()
![]()
![]()
Няма ксакво да направиш, трябва да се примириш.Направила го е само заради купона, да се забавлява и явно иска всичко да приключи там.
Еми случва се да стане така.Все пак може би е по - добре, че ти е казала, защото иначе само ще те нарани.Явно не си нейния тип.
Не бива да се отчайваш - живота е такв. Винаги има недоволни.![]()