.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Prav li sym?

Eternal Silence
    Guest

Prav li sym?

Значи ето накратко историята (цялата не отстъпва на сапунките, няма да ви занимавам) - влюбих се в едно момиче, не просто я харесвах, от 2 години това, което изпитвам към нея само расте (банално нали?), и след като и признах тя каза че иска само да си останем приятели и т.н. и т.н., аз обаче реших че така не може , защото и по мои наблюдения и по "сведения" от приятели тя лъже за щяло и нещяло (пример - в зависимост от това с кои говори тя си променя вкусовете и т.н., това е само минимална част) и така, реших че с такава лицемерка не искам да поддържам връзка (това го реших 1 месец след като съм и признал) обаче какво става - колкото и да я игнорирах, нито поглеждах към нея (добре де, не съвсем никога...) тя например ме побутваше чат-пат докато си седях отнесен на чина, веднъж опита да ми препречи пътя с чадъра си и т.н., по никакъв начин не ми дава да я забравя, а аз даже не отидох на рождения и ден, въпреки че тя специално ми даде покана.... та въпроса ми е:
    Правилно ли постъпвам като правя всичко възможно да не се доближавам до нея, колкото и да я обичам все още.... разбирам че ще поискате още инфо за обстоятелствата и т.н., но поне дайте някаква оценка на цялата ситуация!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mislq che pravish pravilno... Daje i kaji da te ostavi da q zabravish.. che imash nujda ot malko vreme... i posle neshtata da si doidat po mestata.. shtoto taka ne iskash da prodaljavash..

Да разбирам ли , че искаш да я забравиш или правиш всичко това на пук?Ако наистина искаш да я забравиш въпреки всичко...направи го колкото и да е трудно.Няма смисъл да си губиш времето в харесване на момиче , което изпитва само приятелски чувства към теб.Може да си останете приятели , но просто няма смисъл да я харесваш според мене.Щом не изпитва нищо към теб - по добре не я мисли нея.Ще намериш друга , която да отговаря на чувствата ти.Ако не ти е приятно това момиче...не общувай с него де.Ти си решаваш.Айде успех

Guest
    Естествено, че не си прав.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Разбрал си, че тя е лицемерка и не искаш да имаш нищо общо с нея-правилно.Тая явно я е яд, че изведнъж така рязко си си сменил отношението към нея.Не вярвам да те харесва.
    хъхъ..

Guest
    em da pravilno post1pva6 pri men situaciqta e podobna...samo 4e s mom4e

Разбрал си, че тя е лицемерка и не искаш да имаш нищо общо с нея-правилно.Тая явно я е яд, че изведнъж така рязко си си сменил отношението към нея.Не вярвам да те харесва.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.

Re: Prav li sym?

Цитирай Първоначално написано от Eternal Silence
    Значи ето накратко историята (цялата не отстъпва на сапунките, няма да ви занимавам) - влюбих се в едно момиче, не просто я харесвах, от 2 години това, което изпитвам към нея само расте (банално нали?), и след като и признах тя каза че иска само да си останем приятели и т.н. и т.н., аз обаче реших че така не може , защото и по мои наблюдения и по "сведения" от приятели тя лъже за щяло и нещяло (пример - в зависимост от това с кои говори тя си променя вкусовете и т.н., това е само минимална част) и така, реших че с такава лицемерка не искам да поддържам връзка (това го реших 1 месец след като съм и признал) обаче какво става - колкото и да я игнорирах, нито поглеждах към нея (добре де, не съвсем никога...) тя например ме побутваше чат-пат докато си седях отнесен на чина, веднъж опита да ми препречи пътя с чадъра си и т.н., по никакъв начин не ми дава да я забравя, а аз даже не отидох на рождения и ден, въпреки че тя специално ми даде покана.... та въпроса ми е:
    Правилно ли постъпвам като правя всичко възможно да не се доближавам до нея, колкото и да я обичам все още.... разбирам че ще поискате още инфо за обстоятелствата и т.н., но поне дайте някаква оценка на цялата ситуация!

За мене си 100% прав. Такива същества като тая не заслужават никакво оважение да не говориме за обич. Просто не и обръщай внимание. Нека да и е гадно нека веднъж и тя да се почвства преебана.

И според мен си прав.Продължавай така и рано или късно ще я забравиш

Moje bi naistina postupva6 pravilno i moje bi tq use6ta 4e ve4e ne i obru6ta6 vnimanie kakto predi i zatova se opitva da te oburka,povqrvai mi ima momi4eta,koito mnogo se draznqt,kogato nqkoe mom4e gi haresva i te znaqt tova i kogato mom4eto spre da gi haresva im stava gadno,vupredki 4e na tqh ne im puka za tova mom4e.Taka 4e spored men postupva6 pravilno-ne i obru6tai vnimanie i si nameri nqkoi druga!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Не иска да я забравиш, защото това гали самочувствието й-да я харесва някой.Обаче ти юй покажи, че наистина тя не те интересува и ще престане.Каквото и да прави ти се опитай д а я забравиш.Все пак тази любов е добре да я дадеш на момиче, което изпитва някакви чувства към теб.
    А и такива малки жестове от нейна страна не трябва да ти правят впечетление.

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    pravilno postupva6 .. 6tom tq ne izpitva sy6toto kym teb po dobre da q zabravi6.. a moje da tyrsi kontakt s teb .. za6toto znae za 4uvstata ti i iska da se 4uvstva haresvana ako i gi pokazva6e i moje tova da iska..ddz
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Napulno si prav!ako ne be6e taka nqma6e da izleze ni6to ot vruzkata vi..6tom momi4eto ne e istinsko,nqma smisul,ima tolkova mnogo momi4eta...sus kakvo e po specialna tq??O6te pove4e 4e e licemerkarazumen si..ne q e****i za 5 stinki
    Да сбъркаш е човешко. В живота често се греши, но често малка грешка голямо щастие руши...

Guest
    Явно не те харесва, но й галиш самочувствието и не иска да те остави просто така. Типичен женски егоизъм. Общо взето постъпваш правилно. И между другото, когато демонстративно не й обръщаш внимание, това също се тълкува като интерес (то си е, де). За по-голям ефект просто я превърни в позната - поздравявай я, отговоряй когато те пита нещо и т.н., но нищо повече. Аз ако бях, щях да отида на рождения й ден - правя й малък подарък, пия две малки, постоя половин-един час да я уважа и си тръгвам по работа. Просто поредната по пътя ти..

Град
    Там, където е сърцето...
    Правилно си постъпил щом е такава лицемерка. А това че сега се държи така си го обяснявам с това, че когато си и признал на нея и се е дигнало самочувствието и сега като я отбягваш нея я е яд и продължава да ти досажда. Ако искаш да я забравиш се дръж още по-студено и изобщо се дръж все едно тя не съществува.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Прав си!
    Обаче можеш ли да кажеш, че я обичаш без да си имал нещо общо с нея?
    На колко години сте - незнам, но ако сте на по 15-16 е нормално да не знаете ккаво искате.
    Нищо лично, просто възраст!

Голям фен
    Град
    sf
    decki istorii

Guest
    Brato kfo ti puka dali za drugite si prav ili ne. Zamisli se dreme li ti, ti iskash taq da te ostai na mira, tq qvno si igrae s tebe. Za**i q ne i obrushtai vnimanie, mini na "zdravei-zdrasti" i tolko, shte te potormozi i she i pisne brat! Ai varvi s duhovete na plemeto :P

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Явно не те харесва, но й галиш самочувствието и не иска да те остави просто така. Типичен женски егоизъм. Общо взето постъпваш правилно. И между другото, когато демонстративно не й обръщаш внимание, това също се тълкува като интерес (то си е, де). За по-голям ефект просто я превърни в позната - поздравявай я, отговоряй когато те пита нещо и т.н., но нищо повече. Аз ако бях, щях да отида на рождения й ден - правя й малък подарък, пия две малки, постоя половин-един час да я уважа и си тръгвам по работа. Просто поредната по пътя ти..
    най - правилното мнение според мен

нямаш полза от тва да се мъчиш да я избягваш, да не й говориш, да не я поглеждаш ... така тя знае че още те превлича и че ти се опитваш да я игнорираш ... просто като я срещнеш казваш и здрасти ... ако се спрете питаш я някои банален въпрос да размените две три приказки и й казваш че трябва да вървиш и си продължаваш по пътя . Няма смисъл да се хабиш за нея да се, опитваш да я избягваш и т.н.
    Според мен безразличието е най доброто оръжие ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Eternal Silence
    Guest
    мерси много на всички, оттук нататък вече знам какво да правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си