Първоначално написано от
Eternal Silence
Значи ето накратко историята (цялата не отстъпва на сапунките, няма да ви занимавам) - влюбих се в едно момиче, не просто я харесвах, от 2 години това, което изпитвам към нея само расте (банално нали?), и след като и признах тя каза че иска само да си останем приятели и т.н. и т.н., аз обаче реших че така не може , защото и по мои наблюдения и по "сведения" от приятели тя лъже за щяло и нещяло (пример - в зависимост от това с кои говори тя си променя вкусовете и т.н., това е само минимална част) и така, реших че с такава лицемерка не искам да поддържам връзка (това го реших 1 месец след като съм и признал) обаче какво става - колкото и да я игнорирах, нито поглеждах към нея (добре де, не съвсем никога...) тя например ме побутваше чат-пат докато си седях отнесен на чина, веднъж опита да ми препречи пътя с чадъра си и т.н., по никакъв начин не ми дава да я забравя, а аз даже не отидох на рождения и ден, въпреки че тя специално ми даде покана.... та въпроса ми е:
Правилно ли постъпвам като правя всичко възможно да не се доближавам до нея, колкото и да я обичам все още.... разбирам че ще поискате още инфо за обстоятелствата и т.н., но поне дайте някаква оценка на цялата ситуация!