Абе хора тоя Sane дето изпълнява песента "Няколко истини" има ли и други парчета и ако има ще ми дадете ли някой и друг линк?plsss [-o<
Let The BEAT Control Your Body
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
много ти 10хако някой знае друго парче да метне насам
![]()
а някой има ли текста на "няколко истини" или линкче към него [-o<![]()
Назад имаше една песничка за него.. Там има и текста и линк-че,... Тая песничка е наистина много хубава... Но сега съм на SNG feat. Martin - Kogato .. В момента съм и аз на такова дередже..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
aaa za stoqn da toi si e velik
chui i
SNG presents Denichka - Napuk na sveta
Sng ft Martin - Esenna Balada
drug put 6te ti napi6a oshte 6te ti haresay
Аз много го обичам тоя българският рап.. Ако някой знае още да пише... :P
Вие на хероин ли сте бе?
Ми можах да ти намеря само всичкие песни в датата ... само трябва да си ги изтеглиш ... опитах се да намеря някакво инфо обаче уви ...
http://www.data.bg/search.html
... k33p w@lkinG ...
Ооо те тия SNG са уникални! Имам им всичките песни!Първоначално написано от v!k!tYyY
Ха радвам се за интереса към песните ми ., мерси хора , до 2-3 дена трябва да е готова и новата която е с Рапид и едно много талантливо момиче Стела(уникалния глас има , ) песента ще се казва Вътре в теб. така че в дата-та я търсете с това име , Отново тенкс на всички
Новата песен я има вече в датата vutre v teb се казва, ако ви интересува чуйте я , ако ли не , споко скоро ще има още една по любовна песничка.
Sane ima prosto bojestfeni pesni!Obojavam gi za6toto otgovarqt na moq jivot!Uspeh brato i produljavai fse taka da ni radva6 s novi i novi pesni!
мерси отново за якия комент ,![]()