- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Скъсах с него, а ще ми липсва.
eto go i golemiq problem..hodq s edno momche ot edin mesec i ne6to,vsi4ko be6e nared no..v edin moment re6ix 4e iskam da skusame.neska mu kazax i se razrevax nz za6to..prosto mi stana super gadno,sviknax s nego tolkova mnogo i sq prosto pri misulta 4e 6te se vijdame rqdko,4e toi 6te si ima druga(za6toto ima f koito iskat da hodqt s nego do kolkoto znam)i mi stava super gadno i az ne znam kakvo da pravq.Ima i o6te 1 m s koeto moga da trugna..vijdame se 4esto s nego i toi naskoro kaza 4e me haresva no az nz kakvo da pravq..da ostana li sus sega6noto mi gadje ili da produlja s drugiq
Модерирано от коалка
т.7 от Правилника!
детската градина пак дойде вие май ходите с някой само да викате че имате гаджета "реших да скъсам с него" ей така без нищо???? "ся ше ми е гадно да не го виждам ама има и още едно момче с което мога да тръгна" направо нямам думи...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ami kato ti e mu4no za6to izob6to si my kazala da ksysate ? i ako naistina go obi4a6 to se opitai da spasi6 lybovta vi yspex![]()
Само ти тва можеш да си го решиш.
Аз нз с къв съвет да ти помогна, при положение, че си споменала в горенаписаното, че никой нищо лошо не ти е направил.
Само ще ти кажа да си решиш с кой смяташ, че ще ти е по-добре, с кой ще се разбираш повече и така.
Като гледам, май май и двамата ги искаш, ама повече първия.![]()
emi to s vtoriq ne e ni6to seriozno..toi samo mi kaza 4e me haresva i sme si o6te fr..tui 4e ne go iskam osobeno..kolkoto do sega6niq..az o6te napredi 6tqx da skusam s nego 6toto po edno vreme uj be6e bolen..ne idva6e da se vidim no ina4e hode6e na diskoteki i na kafeta s priqteli,slu4valo se e da se ugovorim da izlezem no toi d ane doide,vlizame v 4ata..nqmalo kakvo da mi pi6e..i neska kato mu kazax ne go znam kva mu be6e reakciqta..ostana nqkakuv spokoen,ni6to ne kaza..
Ми като ще ти липсва от какъв зор си скъсала с него?!Да си мислила навреме.
хъхъ..
Хора ще ви питам Знаете ли кфо е "Любов" ? Вие тука мислите само за гажета за секс и за секви други щуротий но не и за любов. Истинското чувство любов. Не може да ходиш така с който си пойскаш без да го харесваш По добре не ходи с никой. Кво е тва скимна ми да скъсаме сега ми е тъпо :@ :@ :@. Ае мислите преди да работите нещо. Тия глави са ви дадени да мислите с тях а не за хубост :@
Ti qvno ne znae6 kakvo iska6.Dobre de,kato znae6 4e kato skusa6 s sega6noto ti gadje 6te ti e gadno i t.n. za6to iska6 da kusa6 s nego?Kakuv ti e problema,ostani si s nego i taka nqma da ima6 problemi...
А зашо искаш да скъсаш с първия след като ще ти е мъчно за него?
И от какъв зор сте скъсали?Ти дори и една причина не си посочила.Просто ей така?
off kvi sa tezi raboti? Na kolko godini si? Kak moje tui da postupva6? Zamisli se purvo kakvo iska6 i togava, 6tot taka moje mn skoro da ostane6 sama![]()
Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.
i az sam q pravila tazi gre6ka s edno mom4e .. no 4ovek se u4i ot gre6kite si ... da ne ti puka ne e poslednoto mom4e 6te ima6 o6te mnogo , 6te ti e gadno sega v na4aloto no 6te svike6,a i ako toi izpitva nasitna ne6to kum teb 6te te potursi i togava 6te re6i6 koi iska6 naistina..
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
Първоначално написано от tuzaro
Incomplete..........
=D> =D> =D>Първоначално написано от LGPz
Razsmqh se pone...
mn.stranni hora ste..s kakuv akul skusa s nego sled kato se vijda 4e ima6 nujda ot nego..ili prosto si o4akvala da ti se moli na kolene da ostane6 s nego??NZ ama ako taka gleda6 da si pravi6 jivota po interesen ..6te zagybi6 dosta 6tastlivi migove..taka 4e edin den si stoi vyv vas i celiq den pomisli kakvo si napravila,kakvo iska6 da postigne6 (vyv vrazkata si) i za kakvo sujalqva6..nedei sama se zaplita v intrijkite si...za6toto kakto sega sa malki..po natatyka 6te stanat ogromni
) aidi uspex
![]()
Да сбъркаш е човешко. В живота често се греши, но често малка грешка голямо щастие руши...
Пфф...как може да питаш хора, които не познават нито едното, нито другото момче, кого да избереш..?! Не е правилно да късаш просто ей така, без нищо...защото после и да съжаляваш, момчето вече е наранено...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
spored men ne ti dreme za nikoi ot dvete mom4eta. prosto si tarsi6 zanimavka.....
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ти май сама незнаеш какво искаш. Първо си изясни чувствата и тогава реши какво ще правиш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
i az taka mislqПървоначално написано от Iv4eTy
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii