.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    ф-ка
    Guest

искам някой пич :(

Такам Ончи ден бившият ми каза, че съм имала много яка прическа, а преди това не се бяхме виждали 2-3 месеца, а и той попринцип си е супер груб и студенокръвен и никога на никое момиче не е правил комплименти и някак си като ми го каза това, супер много се трогнах и ми стана мъчно за него. Но каквото и да става, НЯМА ДА СЕ ВЪРНА ПРИ НЕГО.
    тия дни излизам с един така що-годе свестен тпп, но някак си не ме привлича (нито физически, нито психиччески или емоционално).
    Поднових отношенията си с едно друго момче, което иска да е с мен, но и към него някак си не изпитвам кой знае какво.
    От доста време се задявам с един пич от даскалото ми, но не знам какво ми пречи да имам някакви по-такива отношения с него.
    Седя и си мисля, а пък и е така - имам нужда от мъжко. По-скоро от секс, а не ми се ще да си легна с някой непознат (макар и никога повече да не го видя), нито ми се ще да е някой познат, защото ме е страх от разни клюки.

От 4-5 месеца съм на това дередже и вече ми става супер сконфузно някво и искам и аз да си имам сериозен приятел, но едно на ръка, че не мога да си харесам такъв, и второ - бая зор ще видя докато си намеря такъв.

Боже, толкова много ли искам
    Верно, свободата е хубаво нещо и трябва да я ценим, но също може да се каже, че аз не знам какво е да не си свободен ....
    Омръзнаха ми всички тия задявки (имам предвид, че вече ще станат 2 месеца откакто дори не съм се целува с момче, откакто не съм усещала каквато и да било мъжка ласка и прочие.)

Колко още трябва да чакам. Верно е, че всичко ще стане най-неочаквано, но какво?! Да стоя скръстени ръце ли.. не става.
    Или може би трябва и така да направя.
    Ох, много ми е глупаво..

Абе я даи Skype или нещо такова!Иначе моя Skype е lizzard_1!!!Ае потърси ме!!!

Re: искам някой пич :(

Ми Аз съм свободен дай си скайпа и ще ти пиша

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ами първо си харесай някой и щом го харесаш се постарай да си с него. Няма смисал да си с някой който не харесваш. Без да си харесваш някой няма как да стане. (абе има ама не е хубаво) И не ти остава нищо друго освен да обикалаш и да търсиш

уффф мила и аз съм в същата ситуация много гадно така и аз се чудя вече кво да прая
    Не се задоволявай с това което е лесно, знай че винаги можеш да постигнеш повече от това което предполагаш.

Лелей, 2 месеца без момчешки ласки, да не вземеш да се пръснеш сега?

Град
    Лапландия!?
    Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    Лелей, 2 месеца без момчешки ласки, да не вземеш да се пръснеш сега?
    Е то тва Абе мацка кво толкоа са сдухваш за 4-5 месеца кат си без сериозен приятел няя дойде края на света.Пфф аз няям сериозен от 1 година ти тука за 4-5 месеца вече кой знае кво станало.Айде дано си намериш точен пич.Успех!

Az vinagi sym nasre6ta
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

spokoino de..vseki e bil taka..to ne moje postoqnno da si s nqkoi!ami dokato tyrsi6 svoqta srodna du6i4ka,se zanimavai s drygi po vajni raboti ..toi nqma da ti izbqga )uspex i gore glavata
    Да сбъркаш е човешко. В живота често се греши, но често малка грешка голямо щастие руши...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си