.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Повече от фен
    ne e gnusno amaaaa e gadni4ko

Супер фен
    Еми зависи колко са... аз имам ама те изобщо не се виждат така че не се притесянвам. Преди време видях една сервитиорка която има доста и честно казано ми е неприятно. Ако се набиват мн да очи намери начин да ги махнеш

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gerink@
    Eee,nedeite taka ot4aivate momi4eto... vse pak ima kosmi i KOSmaci!
    Nie ne mojem da precenim,ti sama si gi vijda6 i moje6 da re6i6
    ako e nqkakvo muh4e,nedei - ne e grozno,no ako sa golqmi,gusti,tumni i za kapak dulgi... - nai-dobre s kola maska za da ne se sgastqt
    \/
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от charovnata_
    Цитирай Първоначално написано от D M X
    За жена - апсурд!
    koe tochno e apsurd tova che ima kosmi li Chestno d ti kaja ne mislq che ne e normalno az lichno nqmam no edna moq fr ima i tq ne samo na korema a ima i mn po krakata i rycete ama mn i ne mislq che e tolkova zle ako se poddyrja nqma za kvo da se pritesnqva

Пише се аБсурд и честно казано е гадно.Съветвам момичето да ги махне.
    хъхъ..

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    И аз съм за премахването на космите по корема. Просто ми изглежда неестетично. В крайна сметка обаче, всеки сам решава какво да прави с тялото си.

П.П. Темата е старичка и мисля, че авторката вече отдавна е взела решение Ключ

Guest
    Ми не знам какво да ти кажа... мене ми е малко странно момиче да се епилира на корема и гърба примерно,ако почнеш да ги махаш смятай,че цял живот ще трябва да го правиш.
    Аз също имам,но и на гърба и не ги махам,просто защото ме е страх,че ако станат по-големи,по-бързо ако тръгнат да растат и че трябва да се притеснявам.Но и също ме е страх да не стана горила като ги махам,защото са доста нагъсто,не много дълги,но са на почти целия корем.

е... сега ... всеки си има мнение... ако искаш ги махаи.. но не прави моита грешка направо със самобръсначката пробваи с кремче на вииит добре става

Мега фен
    Град
    София
    абе я бързо на кола маска. аз вече две години ги махам и си ми е екстра. нито ме е срам нито нищо.

abe gledam tuka postove na hora koito qvno nqmat podoben problem.. ako go imaha edva li 6tqha da govorqt " aa super sa mn me kefqt" ili "e kvo ti pre4i ve izbrasni gi" ... malko se zamislete be.. nikoi ne izbira kakuf da bude.. vseki si ima nqkfi kosuri.. ne vi li minava prez uma 4e sled 20-30 godini teq kosmi she sa stanali tolkova tvyrdi i 4erni 4eee... mila az li4no te savetvam da ne gi pipash.. moje da gi izsvetlish samo s kislorodna voda a ne s BOQ ZA KOSA /koeto sy6to beshe edin ot umnite postove/ ... mislete malko predi da pishete gluposti

Повечето хора ги отвъщават.Ако за теб е проблем да ги махнеш си е твое решение.Все пак ако се виждат достатъчно ще е хубаво да се погрижиш за тях, препоръчвам ти с крем депилатор, но за да избереш точния се консултирай с продавача.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    По-добре ги махни,гадно е..Аз имам мъничко и си ги махам с епилатор...

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Здравей,мила.Ти сама решаваш,дали да махаш космите от корема си.Направи го за твой личен комфорт,а не от срах другите да не ти се присмиват нещо.Човек трябва да се гордее със тялото си и да обича външността си,а не да се срамува и да се крие.Не позволявай на някакви си косъмчетата там,да ти снижават смочувствието.Ако ще ти бъде по-добре,без тях просто ги епилирай,но в никакъв случай не ги бръсни,че ще стане,ужас.Успех.

Zdr Az sushto imah podoben problem i mnogo me pritesnqvashe dokato bqh po-malka, no otkakto reshih da zapochna da si gi maham stanah drug chovek Ponege nikoi nqmasher moq problem se chuvstvah nqkak si stranno, no ako men pitash nqma kakvo da se pritesnqvash - mahni gi s kakvoto ima pod ruka Nqma da sugalqvash Az sega si gi maham s pinseta i epilator i e mnogo burzo i efektivno Povqrvai mi - Shte se pochuvstvash mnogo po-dobre i ne e koi znae kakva griga \/
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

s pinceta ako gi mahna 6tot i az imam 6te stanat li po grozni ?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Темата е стара + трябва да пишеш на кирилица. Ключ.

Цитирай Първоначално написано от ioanna2519 Виж мнението
    Не, махни ги.

"ТЕМАТА Е СТАРА. КЛЮЧ... ТЕМАТА Е СТАРА. КЛЮЧ." .... Стига сте го повтаряли, това, че е стара и не върши работа, на този, който я е пуснал, не значи, че няма да помогне на някой друг със същия проблем ... искате ключ на стари теми, а ако някой пусне подобна тема пискате, че вече има такава тема, аз не ви разбирам, ако вие си се разбирате, чувствайте се свободни да обясните ....

ПО ТЕМАТА:
    Ако ви пречат, махнете ги, но не с бръсначка, освен ако не искате вместо косъмчета, да се сдобиете с брада ... ако са малки и къси може да ги изсветлите, другият вариант е, както някои казаха, с кола маска или епилатор, но в никакъв случай депилатор и самобръсначка, ще станат по-зле
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia

Цитирай Първоначално написано от SweetySmallDevil Виж мнението
    "ТЕМАТА Е СТАРА. КЛЮЧ... ТЕМАТА Е СТАРА. КЛЮЧ." .... Стига сте го повтаряли, това, че е стара и не върши работа, на този, който я е пуснал, не значи, че няма да помогне на някой друг със същия проблем ... искате ключ на стари теми, а ако някой пусне подобна тема пискате, че вече има такава тема, аз не ви разбирам, ако вие си се разбирате, чувствайте се свободни да обясните ....

ПО ТЕМАТА:
    Ако ви пречат, махнете ги, но не с бръсначка, освен ако не искате вместо косъмчета, да се сдобиете с брада ... ако са малки и къси може да ги изсветлите, другият вариант е, както някои казаха, с кола маска или епилатор, но в никакъв случай депилатор и самобръсначка, ще станат по-зле
    Напълно съм съгласна с .. всичко
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Цитирай Първоначално написано от Seducti0n Виж мнението
    Здравей,мила.Ти сама решаваш,дали да махаш космите от корема си.Направи го за твой личен комфорт,а не от срах другите да не ти се присмиват нещо.Човек трябва да се гордее със тялото си и да обича външността си,а не да се срамува и да се крие.Не позволявай на някакви си косъмчетата там,да ти снижават смочувствието.Ако ще ти бъде по-добре,без тях просто ги епилирай,но в никакъв случай не ги бръсни,че ще стане,ужас.Успех.

подкрепяяяммм ^^

Мега фен Аватара на fenkaaa
    гадно е,махай ги .. кво толкова

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от millmii Виж мнението
    Напълно съм съгласна с .. всичко
    + ....................

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си