- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СРамно ли е
Еми зависи колко са... аз имам ама те изобщо не се виждат така че не се притесянвам. Преди време видях една сервитиорка която има доста и честно казано ми е неприятно. Ако се набиват мн да очи намери начин да ги махнеш
\Първоначално написано от gerink@
/
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от charovnata_
Пише се аБсурд и честно казано е гадно.Съветвам момичето да ги махне.
хъхъ..
И аз съм за премахването на космите по корема. Просто ми изглежда неестетично. В крайна сметка обаче, всеки сам решава какво да прави с тялото си.
П.П. Темата е старичка и мисля, че авторката вече отдавна е взела решение![]()
Ключ
![]()
Ми не знам какво да ти кажа... мене ми е малко странно момиче да се епилира на корема и гърба примерно,ако почнеш да ги махаш смятай,че цял живот ще трябва да го правиш.
Аз също имам,но и на гърба и не ги махам,просто защото ме е страх,че ако станат по-големи,по-бързо ако тръгнат да растат и че трябва да се притеснявам.Но и също ме е страх да не стана горила като ги махам,защото са доста нагъсто,не много дълги,но са на почти целия корем.![]()
е... сега ... всеки си има мнение... ако искаш ги махаи.. но не прави моита грешка направо със самобръсначкатапробваи с кремче на вииит
добре става
![]()
абе я бързо на кола маска. аз вече две години ги махам и си ми е екстра. нито ме е срам нито нищо.
abe gledam tuka postove na hora koito qvno nqmat podoben problem.. ako go imaha edva li 6tqha da govorqt " aa super sa mn me kefqt" ili "e kvo ti pre4i ve izbrasni gi" ... malko se zamislete be.. nikoi ne izbira kakuf da bude.. vseki si ima nqkfi kosuri.. ne vi li minava prez uma 4e sled 20-30 godini teq kosmi she sa stanali tolkova tvyrdi i 4erni 4eee...mila az li4no te savetvam da ne gi pipash.. moje da gi izsvetlish samo s kislorodna voda a ne s BOQ ZA KOSA /koeto sy6to beshe edin ot umnite postove/ ... mislete malko predi da pishete gluposti
![]()
![]()
![]()
Повечето хора ги отвъщават.Ако за теб е проблем да ги махнеш си е твое решение.Все пак ако се виждат достатъчно ще е хубаво да се погрижиш за тях, препоръчвам ти с крем депилатор, но за да избереш точния се консултирай с продавача.
По-добре ги махни,гадно е..Аз имам мъничко и си ги махам с епилатор...
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
ZdrAz sushto imah podoben problem i mnogo me pritesnqvashe dokato bqh po-malka, no otkakto reshih da zapochna da si gi maham stanah drug chovek
Ponege nikoi nqmasher moq problem se chuvstvah nqkak si stranno, no ako men pitash nqma kakvo da se pritesnqvash - mahni gi s kakvoto ima pod ruka
Nqma da sugalqvash
Az sega si gi maham s pinseta i epilator i e mnogo burzo i efektivno
Povqrvai mi - Shte se pochuvstvash mnogo po-dobre i ne e koi znae kakva griga \
/
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
^Темата е стара + трябва да пишеш на кирилица. Ключ.
"ТЕМАТА Е СТАРА. КЛЮЧ... ТЕМАТА Е СТАРА. КЛЮЧ." .... Стига сте го повтаряли, това, че е стара и не върши работа, на този, който я е пуснал, не значи, че няма да помогне на някой друг със същия проблем ... искате ключ на стари теми, а ако някой пусне подобна тема пискате, че вече има такава тема, аз не ви разбирам, ако вие си се разбирате, чувствайте се свободни да обясните ....
ПО ТЕМАТА:
Ако ви пречат, махнете ги, но не с бръсначка, освен ако не искате вместо косъмчета, да се сдобиете с брада ... ако са малки и къси може да ги изсветлите, другият вариант е, както някои казаха, с кола маска или епилатор, но в никакъв случай депилатор и самобръсначка, ще станат по-зле![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-