.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Супер фен

Розово-кафяви петна ???

Днес като ходих до вц и видях на прашките си съвсем мъничко розово-кафяво петънце Преди малко като погледнах бяха 2 От какво може да се получават тези неща?При бременните получават ли се?Може ли да е някаква киста или нещо от сорта?
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

розово -кафяво--->засъхнала кръв,може при секс да си се наранила,може да ти идва или тъкмо да ти е свършило,може и някой и друг ден след като ти е свършило и си правила секс от стените на вагината да има кръв.Щом е с такъв цвят...кръв

Град
    У нас

Абе малката кажи на майка си какъв ти е проблема.Идете при личния ти лекар, всеми си едно направление за генеколог /може направо на генеколог, но ще трябва да си платиш прегледа/.Ти ще му обясниш какво ти има всичко с подробности.Той ще те прегледа и ще каже какво ти има.Ние тук нямаме кристални кълба и не гледаме на боб и кафе.Така нищо не можем да ти кажем.

P.S. Ауу как можах да си подаря кристалното кълбо на комшийката ... сега щях да мога да ти кажа .. тц тц

Супер фен
    Абе баща ми ми е личен лекар,100 пъти съм казвала!Е може да ми идва явно...ще видим
    214 malkoto_sladur4e

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Абе баща ми ми е личен лекар,100 пъти съм казвала!Е може да ми идва явно...ще видим :lol:

Като ти е личен лекар баща ти да те прати на генеколог ... оф малка паника ...

Guest
    Shtom sa rozovo(kafqvi) moje kat si akala da ne si se iztrila hubavo

и на мен някой път по памперса ми остават такива петна , но това е от лиспа на витамин А14 .Набавя се от топъл чай и студена вода

Guest
    бедно ми малко сладурче, продължавам да се изненадвам на простотията ти. Кажи честно, ти, притесняваш ли се, че си бременна или искаш да си бременна. Вече разбрахме, че виждаш приятеля си един път годишно и през останалото време не правиш секс, разбрахме, че баща ти е лекар, но въпреки това ти най-настоятелно питаш във форума дали си бременна.
    Може това розово-кафяво петънце да е само кафяво петънце върху розовата ти прашка. Такива петънца обикновено се получават в резултат от изпускане на отровни химични съединения за кратко ПРЪДНЯ, които понякога оставят петна, понякога мирис, а е възможен дори вкус. Затова моят съвет е не тест, а по често миене на дупето.
    И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, НЕ НЕ СИ БРЕМЕННА!!! А АКО ЕДИН ДЕН СИ, О, БОЖЕ, БЕДНОТО ДЕТЕ

Супер фен
    Оффф Всеки ден си вземам задължително по 2 пъти душ за кво ми говориш е ???
    214 malkoto_sladur4e

Guest
    Говоря ти затова колко си проста и как всеки божи ден питаш дали си бременна, ако беше то досега да си родила. Искам за пореден път да отбележа, че си най-глупавият индивид от женското съсловие, което съм срещал по този свят. Ще продължавам да наблягам на твоя интелект, докато ти не започнеш да наблягаш над онази област от науката, наречена литература.
    ПС: Говоря ти не само да го зимаш тоя душ и да го разнасяш насам натам, ами и да си миеш калния въшлив гъз

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Говоря ти затова колко си проста и как всеки божи ден питаш дали си бременна, ако беше то досега да си родила. Искам за пореден път да отбележа, че си най-глупавият индивид от женското съсловие, което съм срещал по този свят. Ще продължавам да наблягам на твоя интелект, докато ти не започнеш да наблягаш над онази област от науката, наречена литература.
    ПС: Говоря ти не само да го зимаш тоя душ и да го разнасяш насам натам, ами и да си миеш калния въшлив "задни части"

Госте, критичен си, но смятам, че има истина в думите ти.

По темата - наистина прекаляваш с "бременна ли съм?!", осъзнай се малко.
    Както другите вече казаха, деца не се правят толкова лесно.
    Собственост на Canis_Dirus

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Technof@n
    ПС: Говоря ти не само да го зимаш тоя душ и да го разнасяш насам натам, ами и да си миеш калния въшлив "задни части"
    Вярно е, че често пуска теми за бременност, ама пич, май си малко груб. Чак на мен ми стана гадно, незнам как се чувства момичето. Мисля, че трябва да се извиниш...
    Ne ne ne, ne mislq 4e trqbwa da i se izvinqvam, az se izvinqvam za ne6to deto pravq bez da iskam, a tova si go pravq syvsem naro4no, taq naistina e golqma glupa4ka i trqbwa da i se obqsni. Ebahti, nqkoq 4afka li e izpila mozaka ne znam, ama e super kuha sliva

Guest
    Vij, spored men za tezi petynca moje da ima i dr obqsnenie- ovulaciqta. nastypva nqkyde 12-17 den ot na4aloto na cikyla, i po vreme na ovulaciq nqkoi jeni prokyrvqvat syvsem leki4ko. Ta... moje ot tova da e- kysmet

дано умреш от дисфункция на пърдежа

malkoto_oligofren4e
    Guest
    A na men mi se poqviha nebesno kafevi petna po 4eloto molq vi kakvo da pravq pomognete!

Guest
    abe bremenna si i tiq kafevi petunca sa lainencata na bebeto ti, kvo tolkova izkendzulo se e i gravitaciqta si e svurshila ostanaloto

мМоже да се получават по ред причини, да ти идва, да си се разранила. Ако наистина толкова се притесняваш от бременност си направи тест или отиди на гинеколког.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ехх.. те бебетата ако ставаха така...
    Уфф.. вчера си ударих крака... ама ся бременна ли съм...

Като толкова се притесняваш защо изобщо правиш секс, А?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Olee.. 100% si bremenna!!! Tova e pyrvia priznak za bremennost.. nqma symnenie.. shte stavash Mama!

Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.

You can always find me in skype: jerry_borislav
    http://borislav.act4trees.com/

Престани да занимаваш хората с глупостите си. Разбрахме, че си бременна, че Постинор регулира цикъла, че се чукаш с батко. Точка по въпроса.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Такива петънца обикновено се получават в резултат от изпускане на отровни химични съединения за кратко ПРЪДНЯ, които понякога оставят петна, понякога мирис, а е възможен дори вкус.
    Пробвай дали има вкус и ни кажи

Фен
    Град
    BlackWorld
    Да добавя-към разраняването и менструацията-може да имаш течение, в следствие на настинка или инфекция.
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Супер фен
    Da,naistina moje da imam nqkakva infekciq Ili ne6to hormonalno,nz nz,ama ne vqrvam da s1m bremenna
    214 malkoto_sladur4e

Град
    Варнаааа е ГРАДЪТ :)
    Ахх,кажи на лошия ебач да е по-нежен с теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си