- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Maje v rozovo. Blqkssss.
Uh,ne moga da gi gledam tiq putki! Edin mi slojil nqkakva rozova teniska s edni rakav4eta takiva,ama to az imam podobna bluza,be!! Ne moga da si predstavq kak maj,koito darji na sebe si,6te oble4e nai-jenstveniq cvqt! ''Na nqkoi im sedqlo'' haha da be da,govorete gi tiq na baba mi! Ne moga da go priema,egasi princeskite!
Мен пък ми омекват краката от мъжко в розово (ама такова лилавко).
Нюансите на розовото са страшно много и ти нямаш ни най-малко право да критикуваш който и да било какво носи.
На днешно време момичетата приличат на момчета, и момчетата приличат на момичета.
Много малко индивиди за успяли да запазят женствеността си/мъжествеността си.
Аз бих си сложил розовостига да ме кефи, ма тия шитни дето ги носят гадните фешън лютаци са отвратителни, някви избелели
то само розовото да беше, всичките цветове са им избелели, баси гадното
![]()
Досега не ми се е случвало да харесам мъж/момче, облечен в розово.
Ахахах ми не си представяй!МНооо сте консервативни!Мене па ме кефи!Супер готино е като мъжете се обличат по-шарено,че даже и с роэово!Иэобщо не е педалско...![]()
[size=7][b][u]fosse cos
съгласна съм с теб Presley`n`Sum
много са ми сладки![]()
![]()
Qvno putkite sa na modaAmi jena s jena kakvo 6te pravite ve!?!?
Абе да си носят розово, ама по магазините има ужасни тениски за мъже - то розово, то златно... ужас... иначе ако е само розово не е толкова гадно...
Имам розова и оранжева блузи!
Не съм гей!
Кефи ме да ги нося проблеми нямам!
Просто от време, на време преминавам на по екстравагнатния стил.
Light The Universe
Нямам нищо против ярките цветове....Но РОЗОВО ПО ДЯВОЛИТЕ?!?!?!
а в комплект с изрусеното бритонче и ми се драйфа
emi tfa dali mom4etata 6te nosqt rozovo ili ne si e vupros na vkys,men me kefqt takia mom4eta 6tot vse pak trqq da ima malko raznoobrazie v cvetovata gama.da ne e samo v tumni cvetove taka,4e nqqm ni6to protiv kum po neobiknovenite za mom4etata cvetove.VUOB6TE NE E GEISKO!!!![]()
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
K'во разнообразие... половината вече ходят така...
абее, всичко е до съчетание мисля аз.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
като е модерно да си педал как няма да са всички с розово...хъх![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Абе донякъде си е така.Първоначално написано от пор
Ама все пак ме нерви като видя някое момче в розово.
Аз например не бих си олбякъл така...
хъхъ..
не харесвам метросексуални мъже в розово, иначе не е чак такъв проблем - примерно един познат - рус, със сини очи - носи пепел от рози, ама му прилича, не изглежда педалски, абе то си е до дреха, до човек и до съчетание, така не умирам за мъже в розово, нито пък ги мразя
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Относно по-шарените цветове нямам нищо против, даже много обичамИначе е по-приемливо много светло розова риза, ама...
ujassss
Абе не съм много очарована от такива мъже ама...не ме и дразнят
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
Grozno e. Nai-malkoto ima tolkova mnogo cvetove v gamata,za6to trqbva da izglejda kato infantilen glupak? :P
Всъщност аз много успешно се справям със задачата да си представя мъж в розово. И то много готин.
Главния проблем е, че не съм виждала още такъв. Розовото може да е прекрасен цвят, стига да не е съчетано с... гнусно изрусена кичара, обувки тип хлебарки и огромни цайси.
Saatana vittu perkele hate crew!
Точно такаПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
И много се кефя на мъж, облечен в розовко, доста сладурско е, ако му отива![]()