.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    iskam_mnenie
    Guest

Moderated: Може ли да е станал гаф?

Znam, 4e vi e pisnalo ot podobni temi, oba4e mi e adski napregnato. Po princip 6-7 dena predi cikyl, imam PMS- mn me boli korem, gyrdi. No sega e ve4e 4 dena predi da trqbva da mi doide, i korem ne me boli, i gyrdite edva-edva i to na momenti. Na momenti mi e otpadnalo, tejat mi rycete i krakata, a tova mejdu drugoto mi se slu4va predi cikyl. Trqbva da kaja, 4e riskov polov akt ne sym imala, v smisyl pravila sym sex 2 pyti tozi mesec s prezervatv, ne se e kysal, proverqvali sme(pone vidimo ne e), no me trevoji da ne bi priqtelq mi da si e dokosnal penisa, sled kato e svyrshil i malko sled tova da e bryknal s pryst4eta dylboko v men. Molq vi- kajete si mnenieto moje li da e stanal gaf, zashtoto mi e mn napregnato... Blagodarq vi

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    само от един допир на пенис не стават бебета, просто няма шанс. Не се притеснявай от глупости.

Супер фен
    Спокойно, едва ли си бременна. Просто се успокой и не се притеснявай, и ще ти дойде

Guest
    of, blagodarq vi, no ako znaete 4ovek kato si vnushi neshto, i otyrvane nqma...dano da ste pravi

Супер фен
    Да, внушението е голяма работа... Просто спри да се притесняваш и всичко ще е наред.

Guest
    Нулев шанс да си бременна.
    Най-малкото, защото при досег с кислород сперматозоидите умират само за няколко секунди.
    Спри да си вкарваш филми и се радвай, че поне този път не те боли корема

Guest
    Нулев шанс да си бременна.
    Най-малкото, защото при досег с кислород сперматозоидите умират само за няколко секунди.
    Спри да си вкарваш филми и се радвай, че поне този път не те боли корема
    blagodarq ti za uspokoenieto, no ako znaesh to4no sega kolko mn mi lipsva koremnata mi bolka. Ina4e ste mn mili i uslujlivi vs blagodarq vi

Няма защо да се притесняваш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

iskam_mnenie
    Guest
    Zdraveite pak Tazi sutrin rano s pyrvata urina si napravih test, dade otricatelen rezultat. Ot pyrviqt mi polov akt tozi mesec sa minali 16 dena, ot vtoriq- 8. Moje li da se smqta rezultatyt ot tozi test za dostoveren. Az za vs slu4ai shte si kypq i test za bremennost s dvoino testvane, ta ako mi zakysnee cikylyt ( atoi sht emi zakysnee, zashtoto vse oshte nqma priznaci , 4e shte mi idva)da si napravq i sled zakysnenieto. Ako imate mnenie za dostovernostta na testa- molq spodelete Mn vi blagodarq za mneniqta

Град
    Някъде покрай пудинга
    Валиден е...SureCheck ли използва....те са най-добри...100% е валиден теста...а иначе от над 150 000 000 сперматозоида едва 1 успява да оплоди...и то само в 50% от случаите...
    Бебета за щастие не стават така лесно
    Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера

Супер фен
    Nqma na4in da e stanal nikak1v gaf,b1di spokoina!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    DA TAKA E..
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

malkoto_oligofren4e
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    \

i az taka mislq podkrepqm kolejkata

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Moderated: Може ли да е станал гаф?

Цитирай Първоначално написано от iskam_mnenie
    Znam, 4e vi e pisnalo ot podobni temi, oba4e mi e adski napregnato. Po princip 6-7 dena predi cikyl, imam PMS- mn me boli korem, gyrdi. No sega e ve4e 4 dena predi da trqbva da mi doide, i korem ne me boli, i gyrdite edva-edva i to na momenti. Na momenti mi e otpadnalo, tejat mi rycete i krakata, a tova mejdu drugoto mi se slu4va predi cikyl. Trqbva da kaja, 4e riskov polov akt ne sym imala, v smisyl pravila sym sex 2 pyti tozi mesec s prezervatv, ne se e kysal, proverqvali sme(pone vidimo ne e), no me trevoji da ne bi priqtelq mi da si e dokosnal penisa, sled kato e svyrshil i malko sled tova da e bryknal s pryst4eta dylboko v men. Molq vi- kajete si mnenieto moje li da e stanal gaf, zashtoto mi e mn napregnato... Blagodarq vi

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Абе нема начин , щото сперматозоидите при контакт с въздух за никЪф К*р не стават .
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ти кого успокояваш ве малко улигофренче, имаш хиляда още по-безсмислени теми дали си бременна. Дори не знаеш откъде излиза бебето. Опа, исках да кажа откъде идва щъркела като го носи.

iskam_mnenie
    Guest
    A moje li da se raz4ita na dostovernostta na testa?

БЪДИ СПОКОИНА НЕ СИ БРЕМЕННА,НО ВСЕ ПАК АКО ТИ ЗАКУСНЕЕ НЕ СЕ ТРЕВОЖИ НОРМАЛКО Е ДА ТИ ЗАКЪСНЕЕ.УСПЕХ ВСЕ ПАК

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си