.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    lilia_16f
    Guest

"не те виждам по цели дни"

Аз съм на 16.През деня съм на училище,а след училище веднага отивам на урок (по китара) и обикновено свършваме към 9 вечерта,а след това с приятелите от групата отиваме на кафе и често се прибирам около 11:30 вечерта.Майка ми изглежда се тревожи,че не ме вижда по цели дни(сутринта тя тръгва на работа,а аз спя,а вечерта само неделя можем да се видим) и аз усещам,че наистина трябва да се прибирам навреме по-често,но как да го направя като искам и с приятелите да излизаме?С тях ми е много ама много забавно.Какво да правя?

Мисля,че трябва да обърнеш малко време и на ваще - можеш да редуваш вашите един ден и следващия ден с приятели...абе ти ше си решиш.Виж някой ден мове да я изведеш на кафе примерно(ако е такъв човек),или да седнете да си поговорите малко да и разкажеш почти всичко за теб(което си решиш де) и много ще и хареса.вярвай ми!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Хм...при мен се получава същото горе доло. Сутрин излизам преди тях, после се шляя на някъде и се прибирам вечерта, виждаме се за 5минс и аз си отиам в стаята и така....и майка ми непрекъснато ми опява, че не ме виждала толкоз време, ама кво да направя?! Няма как...
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз седя по цял ден у дома, ама полза никаква. Те са на работа и пак не ме мяркат. За това сме се разбрали-поне 1 ден в седмицата вечер аз ще съм си в къщи!

Ами отделяй им време-един ден с приятелите,един ден с тях и така.Ти всеки ден ли ходиш на кафе?
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Ха...аз също не се виждам с наще и честно казано нямам и желание. Само че разликата е, че при теб се бунтуват, а на мойте не им пука...
    На който му се убива време...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами една вечер си остани у вас, всяка вечер ли трябва да ходиш на кафе, една вечер може да пропуснеш, няма да ти пишат отсъствие

И аз рядко се виждам с нашите.Сутрин ставам, отивам на обяд на кафе.Следобед се прибирам за малко, след това излизам отново.Но все пак намираме време да си кажем по две/три думи =D>

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    nameri balansa-1 den s priqteli,1 den vka6ti
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

По - малко за всички . Няма да умреш ако поне една вечер не излезеш с приятели !

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    И аз вече почти не се виждам с мама Сутрин спя, тя на работа, следобяд аз отивам и се прибирам към 2-3ч. Ама като вляза и обикновено се събужда и си лафим в малките часове

Добре е да обърнеш внимание и на родителите си...на тях сигурно им е неприятно че постоянно те няма и не могат да те видят и да разберат какво става с теб. Можеш поне една вечер в седмицата да си останеш у дома, за да се видиш с вашите.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Ами отдели малко внимание и на маика си.Мисля,че е пре достатъчно всеки ден да излизаш на кафе.Все пак и тя иска да прекарвате време заедно.

Остани си 1 ден във вас!

Хаха още като видях заглавието на темата и си знаех,че тва е реплика на майка,щото у нас е мн използвана :P ...ама мойто е друго-майка преувеличава,обаче ти май наистина трябва да й отделяш повече време.Знам,че ти е по-готино с приятели,ама колкото и да ти е кофти като ваще ти кажат "приятелите идват и си отиват"-прави са...в живота човек има малко истински приятели,а ако са истински те няма да ти пречат да отделяш време и на родителите си...за един два дни седмично няма да ти натежи
    You've been runnin' around for so long
    You've been hurtin' yourself too much
    You keep messin' around with darkness
    You're the one whose losin'...

Град
    София
    Е мойто мнение пък е малко по-различно.....живей си живота сега, пък след още няколко години вервай ми така ще се получи че ще се сближите повече с ваште...просто коагто и детето е на една по-зряла възратс и мисли кати възрастен се установява чудесен контакт с родителите, нещо, което сега и да висиш с тях няма да постигнеш...говоря от личен опит
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Трябва да отделиш малко време и на подотелите си. Все пак ти всеки ден си с приятелите ти. Нищо няма да стане ако един ден пропуснеш и се прибереш да видиш ваште все пак.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Трябва да отделиш малко време и на подотелите си.
    родителите си* .. Сори разсеях се
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Guest
    поне през ноща си си при тях и не те мислят.аз съм правила мн глупости и продължавам отвреме навреме,слу4вало се е не веднъж да кажа''отивам на кафе за 1-2 4аса''и да се прибера след 2-3 дни.но това е мн гадно за родителите,и помнят такива гадни твои изцепки години наред.ве4е предпо4итам след даскало като се прибера да седя до 10-11 ве4ерта в нас и после да си излизам.абе разли4но-постъпвам както искам а мама винаги ми дава,защото 6е е тъпо да ми се направи защото от това само ще се скараме и аз пак ще изляза. но при мен е по-друго,аз съм ги обу4ила още от 15год.и от тогава проблеми не ми се правят за излизане.дори да е по средата на седмицата и да сам на у-ще следващия ден само трябва да я уведомя

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Predpolagam,4e nqma da ti e problem da propuskash nqkoi drug den s priqtelite si
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си