.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

Всичко се скапа...

Отдавна не бях влизала във форума....
    и ето, че днес влизам.

За да кажа, че връзката ми от година и нагоре, се скапа заради истерии, лъжи, паранои и задушаване. Имам вина, и той има вина. Но се обичаме. Любовта не е изчезнала.

Въпреки че, какво е любовта? Вече съм объркана и ... не знам, дори не знам колко ми пука за всичко. Да градя ли на ново всичко, пак с този човек, или да си останем само добри приятели ?
    Не ми се иска да сме само приятели, но при спомена за момента, в който е нямало чувства, идеята ме блазни. Отделяхме си повече внимание, повече подкрепа имаше и разните му там. И никога не се карахме.. Всичко беше просто. А сега не.
    И все пак.. не мога да си се представя без него. Той стана част от мен. Баси, половината ми сърце е при него.

Някой бил ли е в подобна ситуация и как я е разрешил?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на sasha_90
    Аз!
    Какво направих?Направих всичко възможно и го забравих.
    Много го обичах - сега още не съм безразлична към него,но осъзнах,че няма смисъл да.....
    Гледай напред и не се обръщай назад!Животът продължава!

Супер фен Аватара на Barbie
    Миличка, аз до колкото помня вие и преди сте имали кризи. Ще премине. Не съм била в такава ситуация...но съм се чудила дали да се откажа от някого или да продължа да настоявам и да упорствам. В крайна сметка установих, че ако обичам, просто не мога да се откажа по собствена воля. Дори когато съм много наранена.

Той какво мисли? Какво иска? Говори с него - смятам, че една връзка винаги може да се оправи при достатъчно желание и от двете страни. Кажете си всичко в очите - грешки, обвинения... И започнете на чисто.

Мега фен Аватара на koalka
    Не точно същата ситуация, но подобна може да се каже, че съм имала.

По едно време се бях отчаяла,че се караме много и това е съсипало връзката ни, но не беше така, а беше просто един кофти момент.Че нищо не е, както беше преди.Обаче роговорихме и стигнахме до решението и двамата да се сдържаме, и двамата да не говорим глупости, когато сме ядосани, а просто да млъкнем.И така проблема се разреши.Просто трябва да говорите.НВе съм сдъгласна с първото мнение да продължаваш напред.Така е най-лесно, но в един момент ще разбереш, че си сбъркала, защото ти още го обичаш силно.Трудно е да останеш и да се бориш за връзката ви, защото любовта още я има.Борете се и двамата.Наложете си да ограничите караниците, като сте ядосани просто да млъкнете и един от двамата да прегърне другия.Така всичко ще бъде по-лесно.Успех!

ne to4no su6tata,no podobna situaciq,i ako misli6 4e si struva da gradi6 vsi4ko nanovo,napravi go!az taka napravih i ne sujalqvam,no ako iska6 vsi4ko da e dobre..trqbva da se promenite i dvamata..uspex
    Да сбъркаш е човешко. В живота често се греши, но често малка грешка голямо щастие руши...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ми не в същата, ама в подобна ситуция съм била...само 4е не поради 4ести карания или лъжи, а поради липса на доверие и производните от там неща...И си казахме директно как стоят нещата, 4е не вървят на добре, но не заради мен или него, а заради двамата, но си казахме, 4е не можем един без друг и всеки ще положи усилия, защото за нас връзката ни е вси4ко...И нещата се оправиха! А в един момент когато си представих живота ми без него...направо ми се разкъса сърцето...

А откъде са тея лъжи и истерии? За какво? Това си мисля, 4е прродължава прекалео дълго...Няма ли ефект от разговори? Защо си викате? А защо се лъжете? КАкво разбираш под задушаване? Надявам се нещата да се оправят, просто тряба желание и сили! И да си кажете истината за вашата връзка в о4ите, без заобикалки, колкото и да боли! По-добре да сте наясно със ситуацията и от гледаната то4на на другия!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Град
    при чичо Страх
    Говорих с него... Той е страшно наранен, казва, че ме обича, че иска да е с мен и все пак не знае дали ще сме заедно. Разбрахме се известно време да бъдем просто приятели - да видим как ще потръгне, и ако ни е по-добре така, да си останем такива.

Много ми е мъчно, много ми е шибано, но... гр.. опитвам се да си намеря занимания, за да не си мисля глупости.

Подготвям се психически , че никога повече няма да се докосваме така, както преди и никога повече няма да си кажем колко много се обичаме. Не мога да осъзная как така.. всичко рухва. Ебаси и шибаната история.. Иде ми да крещя, да плача и да заспя.. Слабост.

Казах му, че ще променя това, което не трябваше да правя. Но той сякаш вече не ми вярва. Което е зле за мен.

Но пък днес той ми се обади да излезнем, което пък е добър знак.
    И не знам, не знам, не знам...

leti_cherry, лъжите и истериите са от мен. Параноите от него. Караме се за глупости. Което е най-бруталното. Той хипер лесно кипва, а аз като се ядосам и говоря гадости.. И оттам идват всички проблеми.

Пф, обичам си го.
    Бум, бум... искам всичко да се оправи.....

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Просто седнете и си поговорете. Помислете заедно дали можете да продължите напред и отношенията ви да са както преди. Всеки има право на втори шанс. Но зависи и от вината на дадения човек; има неща, които не се прощават лесно.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Град
    in ur dreams
    spokoino i az bqx v tazi situaciq, vqrvam 4e vsi4ko 6te se opravi, nie vse o6te sme zaedno s tozi 4ovek

Дигитал
    Guest
    Всичко се скапа...
    пак ли бе

Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    още има надежда за вас...
    Дано.
    Деа' знам, човекът ми каза да се подготвям психически, а не да се сдухвам. Това как да го тълкувам?

А от толкова разговори ми се наду главата. Бум, бум..

Град
    при чичо Страх
    exploitedteen, мерси. Твоите думи са успокояващи, поради фактът, че си по-голям от мен и по-умен.
    Вече ми става смешно. Цялата тази лигаво-пуберска история от моя страна... гррр.. Ти си прав, знам, че си прав, знам че и така ще направя..

Сама ще се измъквам от кашата, която надробих.
    Така де, светът не свършва...

Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Поговорете и направете, така че нещата, които си казвате да са не само думи, а и действията...

Пф, аз съм готова да го направя, но той вече не ми вярва. Ето затова ми е толкова шибано...Защото каквото и да му обещавам , той ми отговаря с : " И друг път си го казвала..; на какво да вярвам?" и т.н.
    А аз наистина искам да оправя нещата.
    Пък и можех да направя да не стане така.. пф, много голяма уста имам, да знаете.
    Та така, Бънгълчето е сдухано и гледа да не му личи...

Град
    при чичо Страх
    Дано, дано..

То времето ще покаже какво ще става. Още е рано.
    Ъх.. слушайте, деца, никога, никога, ама НИКОГА недейте да правите драми. Не е полезно за здравето.

Град
    при чичо Страх
    Хахаха, позната история. И ние една вечер се карахме навън и полицията дойде да разпитва кво става и има ли проблеми. Моят човек трошеше каквото има покрай него от нерви, а аз си бях пуснала mp3-ката и си слушах музика, хилеща се мазно. (на моменти съм егати човека.. ) Та, беше забавно.

Е, да, хич без драми не може. Ама нека не се прекалява с тях. Че става болестно състояние.

Digitаl
    Guest
    bungle ти още ли не си си прерязала вените бе ?
    аре че ми увехната топките да чета за теб тъпия ти приятел и голямата ви вечна любов + бонус реване секи ден
    ^^

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    много е трудно да останеш приятелка с момче, което обичаш щом любовта още я има, значи можете да отправите връзката си ! Поговорете и си изяснете всичко
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Re: Всичко се скапа...

Цитирай Първоначално написано от bungle
    За да кажа, че връзката ми от година и нагоре, се скапа заради истерии, лъжи, паранои и задушаване. Имам вина, и той има вина. Но се обичаме. Любовта не е изчезнала.
    Любовта е изчезнала. Съжалявам, че ти разбивам мечтите, но е така. След като си дълго време с един човек, любовта бива заменена със силна привързаност. По някакъв начин другият става част от тебе и дори и да не го обичаш (в истинския смисъл на думата), раздялата с него е трудна, много трудна. Той вече е станал една рутина в твоя живот, чието нарушаване е плашещо и объркващо. Тези неща ги знам, защото съм бил в същата ситуация. Как се измъкнах от това положение ли? Ами с тогавашната ми приятелка скъсахме и всеки пое по пътя си. Така се измъкнах от неприятната ситуация. Не мисля, че има друг начин...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: Всичко се скапа...

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Любовта е изчезнала. Съжалявам, че ти разбивам мечтите, но е така. След като си дълго време с един човек, любовта бива заменена със силна привързаност. По някакъв начин другият става част от тебе и дори и да не го обичаш (в истинския смисъл на думата), раздялата с него е трудна, много трудна. Той вече е станал една рутина в твоя живот, чието нарушаване е плашещо и объркващо. Тези неща ги знам, защото съм бил в същата ситуация. Как се измъкнах от това положение ли? Ами с тогавашната ми приятелка скъсахме и всеки пое по пътя си. Така се измъкнах от неприятната ситуация. Не мисля, че има друг начин...
    Не съм съгласна. Аз съм с моя човек близо 3 години и мога да ти кажа, че изпитвам обич, а не привързаност. Всеки път, когато го зърна ми тупка сърцето, всяка негова милувка кара кръвта ми да бушува. Това за мен не е привързаност, а любов!

Бънгъл
    Guest
    Любовта не е изчезнала!
    Извинявай, ама като ми се обади и чуя гласа му, сърцето ми така затуптява, че го усещам чак в гърлото си.
    Знаеш ли колко ми е шибано да седя до него, да си говорим забавни неща ,а да не мога да го прегърна силно и да му кажа, че го обичам?! Ако беше просто привързаност щях само да се чувствам ОК в присъствието му, но не.
    Ебаси....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си