.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Skype

Guest

Zna4i vaprosa mi e ako si izteglq nov skype nali po nova versiq horonologiqta hste mi se iztrie li..???

Град
    На Баскетболното игрище!
    хах не ! ти просто си влизаш в акаунта !
    I am what I am !!!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Глупости! Естествено, че се изтрива, хронология се води не от акаунта, а от програмата...
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Глупости! Естествено, че се изтрива, хронология се води не от акаунта, а от програмата...
    Точно обратното . Хронологията не се запаметява на компютъра ти с прости думи казано ,както и контактите.
    Следователно хронологията се запазва докато дадения потребител не реши да я изтрие.

Запазва се хронологията споко
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Хронологията не се запазва на компа! Тя се пази в сървара които подържа скаип-а!

Хронологията не се запазва на компа! Тя се пази в сървара които подържа скаип-а!

Такава простотия до ся не бях чувал
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Цитирай Първоначално написано от AnGeL_oF_dArKnEs
    А защо като си преинсталирам windowsa (и си изтрия хадра),после ми изчезва хронологията?
    Incomplete..........

Forslor
    Guest
    Да правилно и аз съм в грешка . Skype държи history то във C:\Documents and Settings......\IMHistory\contact name.html
    До тук добре, но тъй като ползвам 2 операционни системи , ми е направило впечатление ,че ако използвам Скайп със включено history под Windows и след това премина под Linux и пусна скайпа ... всичките ми чатове от месеци насам изникват, като дори да се допусне ,че по някакъв начин когато съм под Linux Skype ми намира запаметеното history във папките на Windows , то как ми връща историята на чатовете един , два месеца назад при положение ,че под Windows съм го нагласил да я пази само 2 седмици

Въпрос с повишена труднос
    Guest
    Как да отворя тогава фаиловете ако нямам да кажем скаип ?

фдс

еми те тея файлове се отварят с най-обикновен браузер

аззз
    Guest
    аз като си преинсталирах Skype след тва хронологията ми я нямаше....

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Абе,то скайп е ацки бъгната програма!
    Incomplete..........

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Триесе за съжаление
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Цитирай Първоначално написано от LGPz
    Абе,то скайп е ацки бъгната програма!
    и защо ? Пък както и да е .... най-използвана програма в тази сфера е в момента ..

По темата - при качване на нова версия - не се трия, но при преинсталация на windows-a - се трие (въпреки, че си преинсталирах луиндолса вчера и хронологията ми седеше де )

да, трие се в пове4ето слу4аи! не помня на мен как ми беше, защото моя Скайп е нагласен автомати4но да ми се подменя.И ти ако си го нагласиш от настройките няма да си имаш главоболия с тоя досадник \/

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Цитирай Първоначално написано от LevSkarCh3
    (въпреки, че си преинсталирах луиндолса вчера и хронологията ми седеше де )
    Incomplete..........

na fr-s se e slu4valo da im se zatrie hronologiqta .. no na men mi se zapazva .. nz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си