.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Тя сменя него с мен тайно

Работата е там, че едно момиче със дълготрайна връзка спира да се чувства толкова доволно от досегашното си гадже и затова се пробва с мен. Тайно от него. Определено несправедливо, но пък се подсигурява момичето, в случай че я отхвърля. А, и той ми е приятел, ама в смисъл че се познаваме а не че общуваме като приятели. Може ако я приема да стане обаче голям скандал...
    Идеи?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Da q ostavish... A pyk ako naistina mnogo iskash da si s neq i izpitvash chuvstva a ne e samo momentno privlichane.. riskuvai... lubovta iziskva jertvi

Град
    на плажа =)
    Помисли ти какво искаш. Щастлив ли си така? Това ли искаш?
    Ако не можеш да отговориш или пък отговора не ти допада - промени нещата ! Все пак човек живее живота който сам изгради нали ?

Guest
    заеби кучката щом ходи от един на друг

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    nai dobre tq da razbere kakvo iska...postavi neshtata taka - ili ti ili toi.Predpolagam ne ti dopada mnogo varianta da si samo za razvlechenie..
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Град
    Някъде покрай пудинга
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    nai dobre tq da razbere kakvo iska...postavi neshtata taka - ili ti ili toi.Predpolagam ne ti dopada mnogo varianta da si samo za razvlechenie..

съгласеб съм. А и щом сега прави так нищо не и пречи да го прави после и с теб...да оди да кръшка....Ще спиш ли спокойнио?
    Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера

Супер фен Аватара на Sarabi
    Е не мислите ли, че е ясно какво иска момичето- явно това момче, а не гаджето си, щом е решила да го позагърби заради друг и да разваля връзката си. Виж начинът е друго нещо, той е адски лицемерен, но щом момичето е започнало да се задява с това момче значи иска него, а не настоящото си гадже.
    Пич, ти си решаваш. Чувствата са важни. Ако яко те кефи- действай ! А ако не, просто не ставай причина за раздялата им. Тя щом се е заинтересовала от друго момче, значи чувствата й към приятеля й са охладняли... и в скоро време, така или иначе, ще се разделят. Поне не се забърквай в чужди раздели, че ще си скапеш живота
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Цитирай Първоначално написано от Coccolino

съгласеб съм. А и щом сега прави так нищо не и пречи да го прави после и с теб...да оди да кръшка....Ще спиш ли спокойнио?
    и аз съм на това мнение
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!

Guest
    Ехеее, да му имам проблема на тоя

А всъщност как ще реагират разните там познати и приятели на тримата?

Говори с нея.Тя трябва да си изясни кого от двамата иска и да избере.

Мега фен Аватара на koalka
    Гадно постъпва, определено.Аз лично не бих имала подобни взаимоотношения, когато тя е заета, а и все пак го познаваш.

Guest
    а това си е идеално даже, той хем си е спокоен и свободен, хем тя идва да се чука с него по всяко време. Идеална поста е

Еми има си приятел а ти зад гърба му я забиваш и кво искаш да си резервата а ако нещо стане с него да влезеш лелеле мн си закъсал брат остави го това момиче намери си някоя свястна...
    Vladoka rulzzz

Град
    Там, където е сърцето...
    Какво е това "да се подсигури" щом не се чувства добре с него ще го остави! Явно просто се забавлява с теб и като и омръзнеш пак ще се върне към другото момче. Поговори с нея да избере или теб или него. Иначе няма смисъл да си с нея.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Не се занимавай с нея.

По-добре не....недей да толерираш изневярата, защото може ТИ да си на мястото на другия някой ден
    На който му се убива време...

Повече от фен
    Град
    sofia
    zareji q

И аз мисля като повечето-не се занимавай с нея,защото явно не знае какво иска и накрая може да страдаш ти
    Щастлива съм дори когато ми кажеш “Здравей” или просто ми се усмихнеш,защото знам че дори за миг сам била в мислите ти!!!!!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    i toi q smeni s men smao 4e onaq 6matka be6e mnoooo tapa i go izpolzva6e .... abe osazna se 4oveka :P
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен
    Град
    София
    По-добре първо да скъса с него.А пък после ако още сте си навити ,бъдете си эаедно....въпреки че се съмнявам да е нещо сериоэно.
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си