Здравей, не четох по нагоре мненията, признавам си домързя ме Та значи проблемът ти е доста сериозен. Първо смени мисленето, искам да сваля сланините, по най добрия начин независимо колко време ще отнеме. Второ бъди постоянен/а. Почни плуване колкото и да те е срам от външния си вид, вземай Л-Карнетин, това служи като возило за извозване на мастните горива в тялото, като основен енергиен източник. Може да намериш още инфо в нета за него и в какво количество трябва да го приемаш и в какви пропорций. Мини на Н.В.Д ( Ниско въглехидратна диета ) spidersport com/ weight-control php (сложи точките на местото им защото не съм регистриран тук и нямам право на линк) Не трябва да се отказваш, поне 1 месец, ше има резултат, ходи повече пеша, не ползвай превозни средства. Пии вода, почни аеробика и кардио. В началото ще свалиш адски бързо много голяма част от мазнините, после ще остане една част от 5кг който се свалят с много зор. Но не са голям проблем. Не трябва да спираш да ядеш! Това е много важно, когато си гладен яж! Зеленчуци предимно сирена, млека пилешко, много е важно да не гладуваш и да не приемаш въглехидрати. Изчисли по формулата в сайта по горе какво количество ти трябват според килцата ти. Спри тестено, сладко.. яж салати, лято е.. ако трябва яж по 3-4 салати вместо един сандвич или вафла. Ранобразявай. Сигурен съм, че ако не се откажеш до 3 месеца сам/а няма да се познаеш! Успех!