- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък Проблем
Здравейте,нз дали някой може да ми помогне ,но нека споделя.Снощи с приятелката ми се съгласихме да го направим за пръв път,но като започна да ми духа и после каза едно нещо от което ми стана неприятно "Охх мъник"...После сичко си беше ок,но още немога да забравя тва "охх мъник".А найстина не ми е мн голям на 15 съм а ми е някъде 15 см.![]()
![]()
аххах ти па кво се комплексирашшш ... и аз викам на гаджето ми на патката му "малкия джони" аххаха
Може да му е викала умалено, а не че е малък..![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Пич оная ти работа е съвсем нормална...даже имаш някой друг сант отгоре...Викала му е умалено....спокс![]()
Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера
питай я защо го е нарекла така!
Не се комплексирай от думата, ако ти беше казала "Грамадан", щеше ли да ти е по-добре ?
Съмнявам се!
Питай я, ако ти е такъв проблем!
10x uspokoih se malko no sutrinta naprao nqmah smelost da i digna telefona posle i se obadih i kazah 4e sam spal...ala bala...Darji se savsem normalno kakto vinagi tui 4e sigorno ste pravi...Misi mn
Сигурно го е казала, не защото ти е малък, а просто защото му се е зарадвала!Все пак 15 см. са си напълно нормални.
Не се притеснявай, сигурна съм че не е имала предвид това, което си мислиш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И аз така смятам.Първоначално написано от Aleandra
xaxaxa "manik"![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ето защо съм на мнението, че възрастта за секс е след навършване на пълнолетието![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Ако мислиш да ставаш мунахиня да!![]()
![]()
![]()
Да не би това мъник да е било отправено към тебе, не към члена ти![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
spoko we i men jena mi me ebava postoqnno che mi e bil maluk i se smee neshto az kvo da napravq che e prekaleno shiroka i dulboka...
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA