.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

:(:(
    Guest

Малък Проблем

Здравейте,нз дали някой може да ми помогне ,но нека споделя.Снощи с приятелката ми се съгласихме да го направим за пръв път,но като започна да ми духа и после каза едно нещо от което ми стана неприятно "Охх мъник"...После сичко си беше ок,но още немога да забравя тва "охх мъник".А найстина не ми е мн голям на 15 съм а ми е някъде 15 см.

аххах ти па кво се комплексирашшш ... и аз викам на гаджето ми на патката му "малкия джони" аххаха

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Може да му е викала умалено, а не че е малък..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Някъде покрай пудинга
    Пич оная ти работа е съвсем нормална...даже имаш някой друг сант отгоре...Викала му е умалено....спокс
    Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера

питай я защо го е нарекла така!
    Не се комплексирай от думата, ако ти беше казала "Грамадан", щеше ли да ти е по-добре ?
    Съмнявам се!

Питай я, ако ти е такъв проблем!

Guest
    10x uspokoih se malko no sutrinta naprao nqmah smelost da i digna telefona posle i se obadih i kazah 4e sam spal...ala bala...Darji se savsem normalno kakto vinagi tui 4e sigorno ste pravi...Misi mn

Мега фен Аватара на koalka
    Сигурно го е казала, не защото ти е малък, а просто защото му се е зарадвала!Все пак 15 см. са си напълно нормални.

Не се притеснявай, сигурна съм че не е имала предвид това, което си мислиш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не се притеснявай, сигурна съм че не е имала предвид това, което си мислиш.
    И аз така смятам.

xaxaxa "manik"
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Sofia
    Ето защо съм на мнението, че възрастта за секс е след навършване на пълнолетието
    Голям размер на картинката! /machoka/

Guest
    Ако мислиш да ставаш мунахиня да!

Град
    в мечтите ти
    Да не би това мъник да е било отправено към тебе, не към члена ти
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Guest
    spoko we i men jena mi me ebava postoqnno che mi e bil maluk i se smee neshto az kvo da napravq che e prekaleno shiroka i dulboka...

AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си