- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анкета: с колко човека сте спали
Първоначално написано от malka_sladuranka
Аз пък моя го заведох на филма 300, за да го поздравя с числотоТи все пак ме превъзхождаш де
![]()
С нито един ЧОВЕК. Жените просто не са хора.![]()
Всъщност аз и иначе не съм спал с нито едно момиче, но това да си остане в тайна.![]()
Само с един.
Относно опита: При една по-дълга връзка двамата се отпускат много повече и започват да експериментират![]()
ИМЕННО(това за опита) =D>Първоначално написано от shadow4e
И какво е значението с колко, след като всеки тук почва да се надлъгва с останалите?
Важно е защо, какво е значел или значи човека за теб....
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
s edin, kogoto mnogo obi4am
Докато съм цар на чикиите![]()
![]()
![]()
:P евала на путка не казвам!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Боже добре, че си водя статистика. С 3155746.
Първоначално написано от shadow4e
Което не променя факта, че от време навреме трябва да се разнообразява, което пак си е опит
Едно е да си цял живот с един партниор, друго е на някакво време да се сменя. Някъде за мен периода в който почва да ми става навик е около първата година.
Голям размер на картинката! /machoka/
Само с един.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
S 3-MA {mislq 4e e normalno zamoqta vazrast-18 g}
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
Пълни глупости. Приятелите ти омръзват ли ти за година?Първоначално написано от love_girls
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Обикновено с приятелите не правя сексПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
Я тогава ми обясни как ще ти омръзне секса. Омръзва човекът, а не сексът.
С петима.
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Е аз какво написах според теб?Първоначално написано от `Death`Whore``
Писах, че опита изисква , както дълги и продължителни сексуални отношения с един човек, така и да се прави разнообразие с различни партниори. Едно добро съчетание между двете неща дава много добър резултат!
Научи се да четеш![]()
![]()
![]()
С много момичета съм ходил ама само с 2 съм спал от тях всичко останало е за по 1 вечер(или обяд).Иначе бройката е около 10-тина 15
Спал съм, и продългавам да го правя, с милиони. Аз като засп тогава и те спят.
Ако става дума да спите един до друг на легло, палатка, поляна, на пода вкъщи ... вече не знам, но сигурно са стотина
Много е тъпа тази тема.Какво като си спал с 10 и нагоре>?Голям играч ли си![]()
![]()
НЕ МИСЛЯ>За мен не е важна бройката,а качеството.Само 1-ж съм направил грешката да спа с НЕКАЧЕСТВЕНА,но карай всеки се учи от грешките си.Не мога да разбера какво толкова като някой по форума пише,че е спал само с 1,и аре тъпите въпроси.Само с една сериозно
леко смешно.Това,че си спал/а с повече не те прави нещо повече
spah s 19-gudi6niq mi preqtel i sa sam bremenna..
s edin sum spala na 16 sum
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Мога да чета прекрасно. Явно обаче ти си на ниво "недоебала се" /съжалявам, ако изразът те обижда, не влагам нищо лошо в него/. Аз как нямам нужда да се еба наляво и надясно? Преди не беше така, нормално е до едно време човек да иска и други хора, да му е интересно, но когато се изчука 2-3 пъти с някого, без да му пука, ако има акъл в главата, осъзнава какво е сексът с чувства и че не е задължително да си с други.