.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76

Hybrid View

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Колкото и гадно да прозвуча, ама я се погледни!Какво можеш да му предложиш ти...за всеки случай не това, което може да му предложи едно 19-20 годишно момиче, така че хубаво си направи сметката, за мен вашата връзка е обречена и е въпрос на време той да те зареже..просто разликата в годините ви е прекалено голяма, ти си дете, а той е вече мъж..sry от истината боли, ама за мен е такова положението

Ако ти изневери,значи го е искал..понеже дори алкохола не е оправдание!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Олеее ти добре ли си сестра ми е на 13 и само кат го чух тва ме разби . Ти си на 13 оправи се малко и си намери някой на твоите години и твоя акъл

Guest

Re: Ще умра :( :( :(

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Говорих с моя приятел по тела-той е на морето,на плаж в момента и аз му викам "Тия момченца с които си ако са някакви курвари,много внимавай.." и той каза "Всички са такива..." Господи ще умраааааааа Дали ще го повлекът и подведът да тръгне по момичета,как мислите? Искам да се прибере мамка му.....
    Mi sa shti kaja kfo da napraish......
    Otivash v banqta, namirash na bashta ti brusnarskite noj4eta i si rejesh venite, ama ne napreko, ami usporedno dan' moat ta zashiqt.
    Posle e po-lesno.
    A moesh da civrish dokat se obezvodnish i da umresh ot dehidrataciq!

Град
    Варнаааа е ГРАДЪТ :)
    Ама той винаги може да си намери твоя заместничка,още повече,че ти си на 13,а има момичета,които могат да му предложат значително повече,не би го направил само,ако те обича,ама се съмнявам-какво може да открие в теб?
    Хаха много съм гадна,ама съм чела разни твои темички и си изградих мнение. А и се замисли. Е,ако не съм права,пак няма гаранция,че няма да те замени,нали знаеш? И все пак-сега обективно-ако му имаш вяра,няма да изпадаш в такива състояния.

Ако иска да направи нещо, той ще го направи. Така че колкото и да го мислиш от разстояние нищо не можеш да направиш. Ако наистина имаш доверие на този човек не би трябвало да се тормозиш от тези мисли. Но... ти си на 13, не искам да те обидя, но има момичета, които могат да му предложат много повече от теб. Ако наистина те оби, не би направил нищо, с което да те нарани.
    Не искам да съм груба,но представи си, че всичко свърши след няколко месеца. Трябва да се стегнеш и да осмислиш живота си и без него. Все пак, ако той си отиде не вярвам да умреш или да се самоубиеш. Така че се примири, че ще направи нещо, само ако го иска. Никой не може да го накара на сила.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

abe kak moje da se hva6ta6 s 20 godi6en ili po-skoro toi s teb. nqmam predstava s kakuv akul trugva s takova malko dete-toi e zavur6il, a ti si sigurno 6ti klas. ujass
    mnogo qsno, 4e 6te ti izneveri! ti kakvo o4akva6 da si govoris teb za subirane i izvajdane li?
    Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.

Супер фен
    Град
    Венера
    Суууууууууууууууууууупер зле си

Супер фен
    Of Boje kak moje da ste tolkova zabludeni i nevqrva6ti v istinskata liybov.Ako ne me smqta6e za ni6to nqma6e da dava ludi smetki za telefon zaradi men,nqma6e da me vodi pri baba si i dqdo si,nqma6e da pra6ta postoqnno pozdravi na na6te,nqma6e da kazva,4e mu e m14no za maika i 4e iska da q vidi,nqma6e da se zanimava godina i 7 meseca s men,nqma6e da mi kazva,4e s1m vsi4ko za nego,4e bez men negoviq jivot nqma nikak1v smis1l,4e nikoe drygo momi4e nqma da go t1rpi,4e az moga da si namerq mn m1je,a toi nqma nikoga da nameri momi4e kato men,da go obi4a i t1rpi taka.Nqma6e da mi kazva kak nqma t1rpenie da se pribere i da me gu6ne,nqma6e da me 4aka 7 meseca dokato pravim sex (koeto predlojih az).....
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    Of Boje kak moje da ste tolkova zabludeni i nevqrva6ti v istinskata liybov.Ako ne me smqta6e za ni6to nqma6e da dava ludi smetki za telefon zaradi men,nqma6e da me vodi pri baba si i dqdo si,nqma6e da pra6ta postoqnno pozdravi na na6te,nqma6e da kazva,4e mu e m14no za maika i 4e iska da q vidi,nqma6e da se zanimava godina i 7 meseca s men,nqma6e da mi kazva,4e s1m vsi4ko za nego,4e bez men negoviq jivot nqma nikak1v smis1l,4e nikoe drygo momi4e nqma da go t1rpi,4e az moga da si namerq mn m1je,a toi nqma nikoga da nameri momi4e kato men,da go obi4a i t1rpi taka.Nqma6e da mi kazva kak nqma t1rpenie da se pribere i da me gu6ne,nqma6e da me 4aka 7 meseca dokato pravim sex (koeto predlojih az).....
    оооо, смятай какъв е тогава. Първо като сте тръгнали ти си била на 12, че може и на 11. Ти представяш ли си. Вие да не живеете в някое забравено от бога място, където е нормално това. Ясно ми е че друго момиче няма да го търпи, този е някакъв абсолютен извратеняк.
    Наистина трябва да се осъзнае6 малко

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    оооо, смятай какъв е тогава. Първо като сте тръгнали ти си била на 12, че може и на 11. Ти представяш ли си. Вие да не живеете в някое забравено от бога място, където е нормално това. Ясно ми е че друго момиче няма да го търпи, този е някакъв абсолютен извратеняк.
    Наистина трябва да се осъзнае6 малко
    =D> =D> =D> =D>
    Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.

Znai6 li ko si mislq. Toq nqma na koq druga da si probuta nomerata i gleda da go naprai na nai-zabludenata. V slu4aq tva si ti => 4uvstva6 se obi4ana,a? Znai,4e go prai samo 6toto nqma nikoq druga da go haresa,tva zna4i qvno,4e e mnoogo gotin Po-skoro ot4aqn,a ti hlapetio sme6na,vzemi se stegni i razberi v koi svqt jivee6!
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

a baba mu i tvoite roditeli kakvo kazvat-6tastlivi sa, 4e du6terq im si e namerila 20 godi6en, koito da q 4*ka

Супер фен
    I negovite i na6te si ni haresvat super mn!Nie se obi4ame!Toi moje da ima vsqka kakto i az moga da imam vseki,no prosto nie si prinadlejim!S1dbata ni e sv1rzana! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    214 malkoto_sladur4e

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Търся оправдания.

обърках

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Браво радвам се за вас!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mislq che moderatorite e vreme da zakluchat temata... Btw i az se radvam za vas.. izvrateno mlado semeistvo .. ()

Guest
    скъпа на колко си ход наистина е тъпо това което казва6 за6тото ако си се захванал юс някакъв як тои няма да станеамама ако е някъв западнал 6те е такъв къвто го направят френдоявете му така 4е внимажаи с кви се захва6та

Супер фен
    Град
    Мбабане
    вй, урод, спри с тия тъпни
    наистина дразниш !

Цитирай Първоначално написано от the_marshal
    ама на колко си ти и той там работи ли кво дай още малко инфо
    az s1m na 13,toi na 20 i otide da raboti tam za lqtoto,da

Оффф...стига глупости и престани да флуудиш-тва явно го праиш във всички форми и вече ти казах-НЕРВИШ!!!
    Let the beats control your soul...

abe dete kak moje da si misli6 takiva rabti be .... ku ne mu vqrva6 6to si s nego togava

Ако го обичаш трябва да му имаш доверие а ако той те обича ако ще с каквито и да е тръгнал няма да погледне друга
    just a kid۵

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не можеш цял живот да водиш мъжа за носа даже изобщо не може.Не го притискай и не му заповядвай!Иначе можеш да го загубиш!

Супер фен
    Знам,че ако един мъж се притиска може да се загуби споко.Абе аз му имам доверие бе хора!пф!
    214 malkoto_sladur4e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си