- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще умра :( :( :(
Говорих с моя приятел по тела-той е на морето,на плаж в момента и аз му викам "Тия момченца с които си ако са някакви курвари,много внимавай.." и той каза "Всички са такива..."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Господи ще умраааааааа
![]()
![]()
Дали ще го повлекът и подведът да тръгне по момичета,как мислите?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да се прибере мамка му.....
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Oufff.. ei dete.. vzemi se stegni malko... Az na negovo mqsto bih ti kazala "Da daje veche me povlqkoha po tehnia akyl.. i hodq vseki den s razlichna jena" .. Typo e tova deto mislish.. imai mu malko doverie ...
Не може да тръгне по момичета, ако сам той не го иска.Така че, ако достатъчно държи на теб и има достатъчно силни чувства, не би трябвало да се притесняваш.
От една страна ще е добре да се прибере, че да спреш да пишеш в тоя форум колко ти липсва.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
От друга обаче ще почнеш вече през десет минути да питаш дали си бременна в Секс форума. Така че и в двата случая ние все сме обречени да ти четем простотиите
ako te obi4a i ako darji na teb nqma da go napravi
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
Не се излагай кой клас си ще го заведат по курви еми ако те харесва и те обичаа няма да излезе с друга а и ако сте некой лапета 13-14 годининадали ще ти изневери
![]()
Vladoka rulzzz
Pritesnqvam se samo ot edno ne6to.Ponqkoga toi zabravq kakvo s1m za nego i ne me ocenqva!Samo ot tova se pritesnqvam...v tak1v moment da ne napravi nqkoq prostotiq,ina4e se molq da uvolnqt 6ibanite kurvari pokrai nego,6tot nz![]()
214 malkoto_sladur4e
лол
лигла
ама на колко си ти и той там работи ли кво дай още малко инфо![]()
Vladoka rulzzz
тя е на 12 и половина той е на 13 и половина, но са заедно от 5 години и ги очаква светло бъдеще.
Той бачка на морето като хамалин
Е че много ясно тряба прасни нещо чуждо :P![]()
ми айде умирай и да се свърши драмата![]()
Ako naistina te obi4a i te ocenqva nqma da tragne po drugi.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Спох той ако е на 13 нема мой го вдигне и нема ти изневери![]()
Vladoka rulzzz
az s1m na 13,toi na 20 i otide da raboti tam za lqtoto,daПървоначално написано от the_marshal
![]()
214 malkoto_sladur4e
аааа не я лъжи, той е мъж има нужда от жена. ти като не можеш да му доставиш ласки в момента, той ше тръгне по курвиПървоначално написано от mechtaq_za_teb
хахаххаххахахх 13 и 20 омггггггггг я въри се гръмни ама си заври пищова в катерицата![]()
Vladoka rulzzz
сладурче, в крайна сметка ще умираш или ще се обясняваш ?
![]()
Tq znae li kyde se namira katericata i .. ne mi se vqrva :PПървоначално написано от the_marshal
Еми и аз незнам ще и пратим линк с карта накъде да търси![]()
Vladoka rulzzz
Ако те обича и цени няма да направи нищо. А ако ти изневери значи не те е заслужавал!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
бтв момиче знаеш ли, че ако някой разбере, че имате връзка могат да го съдят за педофилия, ти даже не си непълнолетна, а си малолетна. Все още си напълно недееспособна, така че показанията ти са невалидни, тоест и да кажеш че с твое съглсие сте се чукали пак може да го тикнат на топло. Ми той кой знае какъв загорял прошляк ще е да се фане с 13 годишен фъстък. Ти сигурно още гледаш уинкс и плачеш на красавицата и звяра
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
ахахахаа обречени сме на гибел
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знам че ще прозвучи грубо мнението ми ама от една страна и си е истина.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Няма какво да те заблуждавам че той няма да ти изневери , че трябва да му имаш доверие.
Пича си е отишъл на морето без теб там ще си работи там ще си живее живота и ест че ще си се забива и с други мадами не е нужно да ти го казва.
Айде ако връзката ви беше нещо много сериозно може би щеше да се върне да те вземе и така , но все пак той е на 20 живота си е пред него надали би стоял и би бил верен цяло лято на 13 годишно момиче![]()
Ако наистина му имаше доверие в него и силата на чувствата му щеше да си спокойна, а не умираш всеки ден. Не си мисли, че с притеснения ще го върнеш или спре да направи нещо, ако го иска. Ако наистина те обича отлкова силно няма да направи нещо, с което да те нарани.
А и на 13 години от любов не се умира.