.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    малкото идиотче
    Guest

Приятела ми замина

Значи моя прУблем е такаф. имам си приател от 4 месица, но той замина надълечи и не ми се убажда секи ден и аз вечи не знам къкво да си мисля, дали ме убича, щото преди да замини ми каза че ме убича ама сега от 1 ден не ми е званял а пак е на мурето и там всички са курви и курвари и ще го повелкат по лошия пат.
    кажете да замина ли да го изненадам на мурето и да си го прибера вкашти

Re: Приятела ми замина

Цитирай Първоначално написано от малкото идиотче
    Значи моя прУблем е такаф. имам си приател от 4 месица, но той замина надълечи и не ми се убажда секи ден и аз вечи не знам къкво да си мисля, дали ме убича, щото преди да замини ми каза че ме убича ама сега от 1 ден не ми е званял а пак е на мурето и там всички са курви и курвари и ще го повелкат по лошия пат.
    кажете да замина ли да го изненадам на мурето и да си го прибера вкашти
    омг не ти се е обаждал 1 ден и вече смяташ че ти е изневерил абе ти добре ли си то немой винаги да е на линия и да не спира да мисли за тебе порасниииии
    Vladoka rulzzz

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Dali temata ne e ebavka veche? Ili q e pisalo sashtoto dete ot temata det vika che she umre...

абе и аз си мисля че е тя!!!
    Vladoka rulzzz

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Daam,ima veche podobna tema..da ne kaja sashtata.Qvno e ebavka.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

ЕМи то хората вече само с това се занимават да скапват сайта!!!
    Vladoka rulzzz

малкото идиотче
    Guest
    не се ебавам, сериозно мисла че ште умръ, наистина приатела ми многу ми липсфа и искъм да утида и да си го приберъ при мен и да го гушкъм и целуфкам секи ден до крайа на лятуто

Еми въри ама му се обади да не го завариш с друга а сигурна ли си че ще иска да се прибере а пък и ти не си ли малка да патуваш сама???
    Vladoka rulzzz

малкото идиотче
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от the_marshal
    Еми въри ама му се обади да не го завариш с друга а сигурна ли си че ще иска да се прибере а пък и ти не си ли малка да патуваш сама???
    не сам малка, на 12 сам, и усфен товъ, сички тукъ съфетвате другите да се борйат за лъобофта и аз искам да си го върнъ, но ме е страх, много ме е страх, а и ако наште разберът че сам заминала ште ме накажат. КАКВО ДА ПРАВЙА ??????

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Momiche.. poemi riska.. trygni... byrzo zamini.. posle moje da te nabiqt s kolana.. no ti se bori za lubovta si !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Momiche.. poemi riska.. trygni... byrzo zamini.. posle moje da te nabiqt s kolana.. no ti se bori za lubovta si !!!
    май си права, но ами страх ме е че може да го зафарйа с друга и тогава няма да искам да живейа повиче. но ште отида и ште го взема пак какфото ште да става.
    пс:как да стигна от шумен до сланцев брйак

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    май си права, но ами страх ме е че може да го зафарйа с друга и тогава няма да искам да живейа повиче. но ште отида и ште го взема пак какфото ште да става.
    с фелацио на всеки 20 км

Ай само да не обиждаш хората от крайбрежието а
    И вземи се научи да пишеш като хората

малкото идиотче
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    с фелацио на всеки 20 км
    какфо е фалцио ?

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Обича се пише а не убича :@ :@

малкото идиотче
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Обича се пише а не убича :@ :@
    не се пудигравайте, темъта е серъозна.

Град
    на плажа =)
    Аааайййдееее и тая ли ще умира като оназ ??? Оф ми ай пукясвайте мама ви ... и вече не ни эанимавайте само с глупости.

Боже тоя форум ся ще се напълни с такива теми " Той замина да работи... " бла бла.... пък като дойде есента ще има " Той се връща в неговия се град... " Оф не знам за другите но на мен ми писна от едни и същи теми.

Супер фен Аватара на Barbie
    НЕма да се бъзикате с детенцето, ей!
    11 точка от правилника.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си