- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятела ми замина
Значи моя прУблем е такаф. имам си приател от 4 месица, но той замина надълечи и не ми се убажда секи ден и аз вечи не знам къкво да си мисля, дали ме убича, щото преди да замини ми каза че ме убича ама сега от 1 ден не ми е званял а пак е на мурето и там всички са курви и курвари и ще го повелкат по лошия пат.
кажете да замина ли да го изненадам на мурето и да си го прибера вкашти
омг не ти се е обаждал 1 ден и вече смяташ че ти е изневерил абе ти добре ли сиПървоначално написано от малкото идиотче
то немой винаги да е на линия и да не спира да мисли за тебе порасниииии
Vladoka rulzzz
Dali temata ne e ebavka veche? Ili q e pisalo sashtoto dete ot temata det vika che she umre...![]()
Daam,ima veche podobna tema..da ne kaja sashtata.Qvno e ebavka.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ЕМи то хората вече само с това се занимават да скапват сайта!!!
Vladoka rulzzz
![]()
![]()
![]()
![]()
не се ебавам, сериозно мисла че ште умръ, наистина приатела ми многу ми липсфа и искъм да утида и да си го приберъ при мен и да го гушкъм и целуфкам секи ден до крайа на лятуто
![]()
![]()
Еми въри ама му се обади да не го завариш с другаа сигурна ли си че ще иска да се прибере а пък и ти не си ли малка да патуваш сама???
Vladoka rulzzz
не сам малка, на 12 сам, и усфен товъ, сички тукъ съфетвате другите да се борйат за лъобофта и аз искам да си го върнъ, но ме е страх, много ме е страх, а и ако наште разберът че сам заминала ште ме накажат. КАКВО ДА ПРАВЙА ??????Първоначално написано от the_marshal
![]()
![]()
Momiche.. poemi riska.. trygni... byrzo zamini.. posle moje da te nabiqt s kolana.. no ti se bori za lubovta si !!!
май си права, но ами страх ме е че може да го зафарйа с друга и тогава няма да искам да живейа повиче. но ште отида и ште го взема пак какфото ште да става.Първоначално написано от Nadelina
пс:как да стигна от шумен до сланцев брйак
с фелацио на всеки 20 кмПървоначално написано от Анонимко
![]()
какфо е фалцио ?Първоначално написано от Seizure of Power
Обича се пише а не убича :@ :@
не се пудигравайте, темъта е серъозна.Първоначално написано от Th3MaN
Аааайййдееее и тая ли ще умира като оназ ??? Оф ми ай пукясвайте мама ви ...и вече не ни эанимавайте само с глупости.
Боже тоя форум ся ще се напълни с такива теми " Той замина да работи... " бла бла.... пък като дойде есента ще има " Той се връща в неговия се град... " Оф не знам за другите но на мен ми писна от едни и същи теми.![]()
НЕма да се бъзикате с детенцето, ей!![]()
![]()
11 точка от правилника.