- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomognete mi pls
Hm edin vypros pri pyrvata celuvka ima li zna4eni kak da si dvija ezika na lqva na dqsno gore dolu ? tfa imali zna4eni i kolko na vytre trq da e ezika ?
![]()
заври и го до гърлото чак, погъделичкай й жлъчката с език. Така ще почувства истинска целувка, пробвай да я накараш да повърне чак
Абе първата целувка трябва да стане когато го почувстваш за да е истинска и да ти е хубаво. Не трябва да правиш нещо интересно. Важното е да от сърце. Да е почувствана.
първата целувка е като всички останали...просто е въпрос на вълнение и мераци..![]()
ima li zna4enie kak da si dvija ezika na lqva na dqsno gore dolu ?![]()
По диагонал...ако е отгоре надолу ще те се изповръща в лицето![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
Всичко ще се случи на момента. Не плануивай нищо, а просто се отпусни и се наслаждавай.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Бе и мене едни момчета като ме учиха ми дрънкаха че тряяло да си въртиш езика на ляво и некви такива, ама мене ако питаш най готина си е целувката когат езика няя посока. Просто си го въртиш на дет ти падне - тъй е по яко отколкот да си го вартиш само на ляво(банално стаа)!
e vsi4ki se edno i su6to kazvat mi zna4i e taka i naistina e ot samosebe si![]()
![]()
Първоначално написано от Phenomenon
![]()
![]()
taka de..
ina4e sum suglasna napulno s Th3 MaN![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
xix emi to na4i pravi kakvoto i tq pravi ;] a pu kda ezika si go varti kragovo nqkvo nakadeto ti padne ina4e e tapo .. i si go vkarai samo malko ina4e e gadno da i pravi6 pregled na slivicite![]()
blagodarq na vsi4ki za pomo6tano nZ dali 6te moga...
![]()
![]()
![]()