.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: za momi4eta

za momi4eta

xora vidqx 4e nqkoi xora sa pisali 4e piqt protivoza4atu4ni Ясмин i na men dneska mi gi preporu4a lekarkata mi no ne q popitax kak se piqt iskam da znam kak se piqt i dali ste dovolni ot tqx!spodelete pls [-o<

Guest
    еми по принцип лапаш го и пиеш вода, но аз съм пробвала и да ги пуша, същия ефект (бебето умира от дима)

Когато жената е на противозачатъчни, яйцеклетките не узряват, следователно бебе няма как да има.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    а дали случайно не пише на листовката ..?!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Когато си купиш опаковката ще забележиш че за всяко хапче има ден. Започваш да ги приемаш след като ти е свършило, веднага на следващия ден от хапчето което е за деня. След 21 дни спираш , за да една седмица, за да ти дойде и пак продължаваш новата опаковка от хапчето за деня. Дано съм помогнала.

Мега фен Аватара на koalka
    Отиди и я питай, а и не може да не ти е дала рецепта.

bbbbbbbbb
    Guest

potka

=D> =D>

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от cskagirl
    Когато си купиш опаковката ще забележиш че за всяко хапче има ден. Започваш да ги приемаш след като ти е свършило, веднага на следващия ден от хапчето което е за деня. След 21 дни спираш , за да една седмица, за да ти дойде и пак продължаваш новата опаковка от хапчето за деня. Дано съм помогнала.
    Първата опаковка се започва от деня, в който ти дойде!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си