.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Vazmojno li e ?!

krsejiof
    Guest

Vazmojno li e ?!

Moje li sled kato sam go pravila predi 2 meseca za posledno i mi idva 2 pati ot togava sega da sam bremenna, za6toto mi zakasnqva 8 dni

Guest
    може, но корема ще се надуе чак след като родиш, така че не се притеснявай

Guest

Re: Vazmojno li e ?!

Цитирай Първоначално написано от krsejiof
    Moje li sled kato sam go pravila predi 2 meseca za posledno i mi idva 2 pati ot togava sega da sam bremenna, za6toto mi zakasnqva 8 dni
    Малко вероятно, но може ако караш цветна бременност

Guest

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ami posledniq pat mi kara 8 dni i si be6e normalno, mislite li 4e e cvetna bremennost?

e pa nz,kypi si test za bremennost i gotoo
    A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)

Град
    Някъде покрай пудинга
    абе цетна зелена оранжева бременност.
    Ти си някфа 13 14 годишна какво очакваш да имаш постоянен сикъл ли...има момичета които до19-20 нямат.
    Спокойно....ако си бременна има и други симптоми...земи малко са пообразовай. В първите седмици на бременността тялото започва да има нужда от повече вода...понякога има странни усещания в стомашната област,защото ораганите се разместват(малко де). Понякога има сутрешно повръщане,вечерно повръщане...и др...
    Хубаво правиш секс ама трява да знаеш нещо друго освен какво е пишка за да го практикуваш
    Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера

Guest

Ami posledniq pat mi kara 8 dni i si be6e normalno, mislite li 4e e cvetna bremennost?
    Първият признак на бременността е липсата на менструално кървене. Всяка жена, която предполага, че може да забременее, изпитва напрежение, докато разбере причината за закъснението.
    Липса на кървене след изтичане на редовния период е възможна и по други причини: нервно-психично и емоционално напрежение, смяна на климата, заболяване.

Понякога, въпреки че е настъпила бременност, се появява кървене в определения срок. Това състояние е известно под името "цветна бременност". Това е краткотрайно и оскъдно менструалноподобно кръвотечение, появяващо се понякога през първите 2-3 месеца на бременността в дните, когато нормално би трябвало да идва мензисът.
    Трябва веднага да се каже, че една добре осведомена жена може да отличи това кървене от истинската менструация по това, че е много по-оскъдно, по-краткотрайно и ако има съмнение за бременност, не бива да се отлага консултация с лекар.

Върнете се в началото

Guest
    OMG nujda ot voda :S v posledno vreme piq izklu4itelno mnogo voda no moje i ot jegata da e. Tva za korema sa6to .Kogato trqbva6e da mi doide me bole6e nisko dolu a v posledstvie po4na da me boli malko pod rebrata i okolo pap4eto. I sega kakvo 6te kaje6?i ne 4e ti puka no sam 4ela i znam dosta ne6ta no kogato edno momi4e se panikiosa si misli kakvi li ne ne6ta! prakti4eski e nevazmojno da sam bremenna no sam se 6a6nala i to mn i za tova pi6a bezsmisleni temi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си