- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- za posledno vs zaedno ....
utre e posledniq mi den s moite sau4enici
tova sa se pak 8 godini ot jivota mi.....trudno ni e na vsi4ki
stra6no mn vi obi4am!!!
6te mi lipsva si4ko s nai malkata podrobnost.....trepereneto pred klasni, bqganeto ot 4asovete,mn to usmivki,10000 te izpu6eni cigari skri6om ot daskalite.....rosen konq ( edin daskal) .....vi4i, prasenceto ot na6iq klas., kak se prebivahme s moita fr...uj na 6ega...ama se s sinki si hodehme
eh kolko zadrujen klas bqhme...ne samo v prostotiite
no i v u4ili6te.....
ako zn samo kolko lesno se izkarva 6 po biologiq s takav klas... da ni zavidi 4ovek
![]()
of vapreki 4e 6e sam s nqkoi pak v 1 klas...ni6to nqma da e sa6ttoto
i u4ili6teto i si4kooo 6te mi lipsva
a kolko se moleh predi da se mahna ot tam, ne e istina
utre golqm rev 6te padne
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
И ние утре се разделяме...
Ще ми липсват тия копелета, да...
Но няма какво да се прави..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от BeBsItO
ti mai si ot moq klas i tova s boq mai e za nas aeh i na men 6te mi lipsva visi4ko...kak bqgahem...i piehme v deckata gradina...ami na lulkite v parka...
![]()
![]()
VSI4KI 6TE MI LIPSVATE YJASNO MN i iskam da znaete 4E VI OBI4AM
![]()
I nikoga nqma da vi zabravq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Bravo,4e se obi4ate,deca,ama 6te imate v1zmojnost da se vijdate i sled kato zav1r6ite. Verno,4e ni6to,nqma da e s16toto,no 6te se zapoznaete s mnogo novi hora*ako pravilno s1m vi razbrala,4e ste 7mi klas...*I uspeh4eta
![]()
Look deep inside me ...
Спокойно мила ще си намериш много нови приятели в новият ти класВсички са минали през такъв период.Като си спомням нашият клас колко ревахме...Ехх даскалото беше хубаво нещо жалко, че вече завърших...
Дам и не като се разделяхме 7-ми клас беше голяма мъка.Всички много плакахме и си казвахме,че никога няма да се забравим и че ще поддържаме връзка,ама нещата не станаха точно така.Минаха 3год от както не сме се чували на едно събиране целия стар 7а клас.![]()
Ехх...годините минават,хората се променят.И аз си мислеш,че нищо нямя да е същото е то не е де с новия клас,но аз харесвам тези хора,намерих страшно много приятели там и определено умеем да се забавляваме заедно,разчитаме един на др и това е.Успех ти желая за напред!
И аз утре се разделям с класа ми.Нз дали ще плача,съмнявам се де.Ще ми липсват,ама кво да се прави?
И ние така...леле колко ревахме снощи...обожавам си го тоя моя клас..
off denq doide.....mn mie skapanooooslu6am nekvitakiva pesnii ii nz prostoo ;(
xx as e sa she otida ishe gi napsuvam sichkite vkliu4itelno i sichki gospojideba neshtastnicite
![]()
Разбирам те, но все пак вие пак може да си се виждате и да намирате време.![]()
И ние скоро се разделяме. Още не са ни казали кога и къде ще се събираме, за да си вземем удостоверенията и бележниците. Знаем само, че ще е след 25.
abe az zn 4e 6e se vijdame,+ tva pove4eto iskame v 1 u4ili6e sled 8 i 6toto to e nai dobtroto v grada, a i klasa ne si popluva..... no prosto kato znam 4e nikoga nqma da vlqza tam otnovo kato u4eni4ka, 4e 6e se razpadneme malko ili n.........nz nz dove4era mi e pro6talnata i 6e se reve mn mi se struva
![]()
Сменяла съм три училище и раздялата с нито едното не ми е била голяма драма освен с последното, там бяха много сълзи. Иначе с класа... хм, ми не ми липсват, никога не сме се разбирали добре. Честно казано, до ивестна степен се надявам някои от тях никога повече да не ги видя.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
ei ve4rat mina jestokoooooooo prosto nqma da e zabravq+ si4kite salzi ostana mn hubav spomen v jivota mi.........OBI4AM GI VSI4KITE!!!! PRI VAS KAK MINA?