Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
utre e posledniq mi den s moite sau4enici tova sa se pak 8 godini ot jivota mi.....trudno ni e na vsi4ki stra6no mn vi obi4am!!! 6te mi lipsva si4ko s nai malkata podrobnost.....trepereneto pred klasni, bqganeto ot 4asovete,mn to usmivki,10000 te izpu6eni cigari skri6om ot daskalite.....rosen konq ( edin daskal) .....vi4i, prasenceto ot na6iq klas., kak se prebivahme s moita fr...uj na 6ega...ama se s sinki si hodehme eh kolko zadrujen klas bqhme...ne samo v prostotiite no i v u4ili6te..... ako zn samo kolko lesno se izkarva 6 po biologiq s takav klas... da ni zavidi 4ovek of vapreki 4e 6e sam s nqkoi pak v 1 klas...ni6to nqma da e sa6ttoto i u4ili6teto i si4kooo 6te mi lipsva a kolko se moleh predi da se mahna ot tam, ne e istina utre golqm rev 6te padne

ti mai si ot moq klas i tova s boq mai e za nas a eh i na men 6te mi lipsva visi4ko...kak bqgahem...i piehme v deckata gradina...ami na lulkite v parka... VSI4KI 6TE MI LIPSVATE YJASNO MN i iskam da znaete 4E VI OBI4AM I nikoga nqma da vi zabravq