ne mislq,4e mom4etata otbqgvat niski momi4eta!![]()
to i az sum niska,no ne me otbqgvat!![]()
mom4eta,q si priznaite sega! tuk e momenta! otbqgvate li niski momi4eta?![]()
aide,vie ste!
az sushto sum dosta nisi4ka kato teb.. i nqmam nikakuv problem s rustaspoko
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Вече се чудите кво да измислите да има повече теми....
Vladoka rulzzz
Nedei da govori6 gluposti.Az sum 165 ot 3-4 godini nasam ne sum porastvala a sum na 18g.Tova 4e si niska nqma nikakvo zna4enie,za da te haresa nqkoe mom4e. \
/ 6te ti kaja samo edno "Djobnite gadjeta sa vinagi na moda!"Taka 4e hi4 da ne ti puka.....
Усмихвай се защото никога незнаеш кога някой ще се влюби в усмивката ти!
Първоначално написано от Phenomenon
Лелелеле колко си умен не е истина![]()
![]()
това ме уби а аз какво да кажа аз съм 190 а приятелката ми е 153 и нон стоп ми вика ще стоиш седнал![]()
по скоро момичетата отбягват ниските момчета
155 sym.. i mnogo chesto se sluchva gadjeto mi da e nad 180.. :P
Аз не съм висока и според мен тва няма никво значениедори по-нисичките момичета са по харесвани и могат да ходят и с ниски и с високи момчета,докато при височките е по сложно...хубаво е гаджето им да е по високо от тях такачее хич не му мисли
![]()
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!Az s1m niska i to4no tova e edno ot ne6tata,koito mi vdigat samo4uvstvieto do boga!Ako 1 mom4e haresva visoki,to 9 haresvat niskite!!!Kak moje da govoir6 taka!!!!!!!!!!????????????!!!!!!!!!NISKITE SME NOMER EDNO!!!!!!!!!Golemi sladur4eta sme sravnenie s oniq 6t1rkeli ne6tastni! :P
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
хихи аз като съм 140 с токчета кво да кажа??(базик). Спокс бе едва ли е заради ръста не се комплексирай от глупости. Боже, как може да си мислиш че не те харесват само щото си ниска
![]()
![]()
imam priqtelka koqto e 155 a moje i po malko na 16 e i mnogo q haresvat taka 4e zavisi ot teba ne ot rustta ti
Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!
виж ся мацка, някои може и да си падат по миньончета, но аз от дедо си знам- "дребно-вредно" и от собствен опит знам, че дребните жени мърморят пове4е, готвят по- зле и по- рядко са склонни да прощават от по- едрите..
с две думи- по капризни са.
(а не е само това. дребната жена нито може да бута колата, като се развали, нито можесама да си откусне череши от някой висок клон, а като дойде време да ражда деца може да се запъне по средата...)![]()
ама мога да те утеша с ве4ния лаф, 4е за всеки път си има влакници..
ако си намериш някой дребен пи4 ще можете да спите на единично легло
![]()
![]()
AZ SU6TO SUM TOLKOZ IO MENE SU6TO NE ME HARESVAT! NO IMA I TAKIVA KOITO ME HARESVAT NO TE SA PO NISKI ILI PUK NE SA MN GOLEMI ;(Първоначално написано от мишииии_
Аз съм 1.60 и прияелят ми все ме бъзика, че съм джобно гадже![]()
Prison gates won't open up for me
On these hands and knees I'm crawlin'
Oh, I reach for you
Well I'm terrified of these four walls
These iron bars can't hold my soul in
All I need is you
Come please I'm callin'...