- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мода от различните векове :)
Аз лично ОБОЖАВАМ да разглеждам различните дрехи които са носели в предишните векове. Например огромнитерокли и прическите през 18ти век за мен са СУПЕР екстравагантни! Ако сте гледали Marie Antoinette мисля че беше с Kirsten Dunst-ееееее как ли ще изглеждам с такава рокля и прическа.
![]()
![]()
Мъжките облекла също са били красиви по моето мнение. Та въпросът ми е харесват ли ви тази мода до 19 век и от кой период бихте искали да се облечете?
П.П. Ако отидете на http://marquise.de/en/index.html там има всичко накуп.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
И на мен много ми харесватНе само на богатите, но и на тези от средната класа. Но не си го представям как ще стане всеки ден да ходя с такова чудо
Днес хората сме по-практични.
Аз най-обичам палолита- дибидюс.
аз се кефя на модерните дрипи...
O,da,mersi,mnogo hubav site i da,i az obojavam ne samo modata,no i istoriqta,vsi4ko ot minaloto! Adski mi e interesno vsi4ko! Razli4nite periodi,na4inite,po koito se izmenqt horata,vijdaniqta,drehite,d1rjavata kato cqlo...lele!![]()
Look deep inside me ...
Някои рокли са страхотниобожавам такъв тип дрехи... жалко че не се носят вече...
Мм не ме влече много тази мода от 19 век![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Първоначално написано от real-girl
Аз не съм много по историята, но пък обичам да разучавам различните крале, кралици и другите благородници. Тва ми е любимата част.
Интересно е да гледаш как хората се променят.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Мега яко![]()