.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    sladur4eto6666
    Guest

отг ако някой знае

искам да попитам дали е възможно да забременееш след като си правил секс без предпазни мерки,но момчето не е свършило в теб и на следващия ден ти доиде цикъла,но сякаш е като вода!(по рядък е)! да се пие ли постонор или не???
    [/b]

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ниищо ти няма,не пий нищо а и постинор НЯМА вече ..
    следващия път изпозлвайте предпазни мерки
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

? ot koga nqma postinor? i sa kvo ima? i kolko struva?
    otdavna e mi se e nalagalo da kupuvam takova ne6to taka 4e ne gi sleda ne6tata.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    постинор го спряха от производство ли.. вноса ли му спряха незнам точно сега има ескапеле което струва около 30лева
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Май преди 2 месеца го спряха.

iiii bahti escapelleto bahti 4udoto, 30 leva ...
    postinor be6e 2 puti po eftin
    e se pak po-dobre 30 leva za escapelle otkolkoto 200 leva za abort

sladur4eto6666
    Guest
    nqkoi drug 6te si kaje li mnenieto?????? plssss

Фен
    Град
    plovdiv
    vnosa na postinor e sprqn ,a tova eskapel go pih predi 2 sedmici struva 32 leva i ima tolkova strani4ni efekti ...prosto ne e istina .az bqh s kravoizliv 1 sedmica pobarkah se .hodih na lekar i mi kaza 4e e mnogo 4esto sre6tano qvlenie sled upotrebata na eskapel .taka 4e molq vi vnimavaite predi da go vzemete ili po-skoro go vzimaite pri naistina spe6en slu4ai,a ne za nai-malkoto.povqrvaite mi ujasno e ...
    P.S. a za tvoq slu4ai mila mislq 4e ne e neobhodimo ,za6toto malko zakasnenie ili promqna v samiq cikal ne e izklu4ena zaradi klimati4nite promeni i ne samo razbira se
    sveta e 6irok,sveta ni privli4a,v nego 6te sre6tne6 i laski i strast,no nikoi nikoga ne 6te te obi4a tai kakto te obi4am AZ!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Щом ти е дошло, не мисля, че има проблем.

Супер фен
    Спокойно, няма как да си бременна, като ти е дошло, и няма нужда от никакви хапчета.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sweet-f
    vnosa na postinor e sprqn ,a tova eskapel go pih predi 2 sedmici struva 32 leva i ima tolkova strani4ni efekti ...prosto ne e istina .az bqh s kravoizliv 1 sedmica pobarkah se .hodih na lekar i mi kaza 4e e mnogo 4esto sre6tano qvlenie sled upotrebata na eskapel .taka 4e molq vi vnimavaite predi da go vzemete ili po-skoro go vzimaite pri naistina spe6en slu4ai,a ne za nai-malkoto.povqrvaite mi ujasno e ...
    P.S. a za tvoq slu4ai mila mislq 4e ne e neobhodimo ,za6toto malko zakasnenie ili promqna v samiq cikal ne e izklu4ena zaradi klimati4nite promeni i ne samo razbira se
    Нали уж беше с по-малко странични ефекти?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си