- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ako...
Ако едно момче намигне на едно момиче и все си шегува с нея(в добрия смисъл) тва означава ли че въпросното момиче не му е безразлично?
да хвърлим боб и да разберем, искаш ли
Това е мн ефикасно.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не, сериозно сигурно си му симпатична, но не е гаранция, че може да има сериозни чувства.
ne e vqrno efikasno e i o6te kak otnosno tva mu kaji sladur ai na kafe i tolkoz nqq kvo da go misli6 deistvai dokato ne se poqvi druga na horizontaПървоначално написано от triple-sss
zavisi ot mn ne6ta, samo s ednoto namigvane ne stava
trea da ima i ne6to dr ot negova strana
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ами зависи от много неща. Може да си му симпатична, но може и просто да се закача приятелски.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Може просто да е с приятелско чувство, а може и да е нещо повече.Не можем да знаем със сигурност...
Е сега ще си намера магическото кълбо и ще вида да ти кажа. То не става така зависи от много нещаПървоначално написано от 666
Възможно е. Ние тук обаче не сме гадатели, за да ти кажем със сигурност какво означава.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
dam i az taka mislqПървоначално написано от koalka
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
prosto si mu sladka
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))