- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- nav1n..
zashto ne ste nav1n v momenta..tolkova prekrasna vecher e..pone pri men i veroqtno shte pitate "mi ti kvo praish v1vvas?"naslajdavam se na vecherta po svoi nachin
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Зад компютъра ми е един огромен прозорец и до него има още един прозорец, който е широко отворен и чувам щурчетата отвън, и има едно огромно дърво в дясно, което е страшно красиво и небето се вижда ясно от прозореца ми и постоянно си блея през него.
И сега както се стъмнява, и е едно отпускащо и релаксиращо..
Еми тая вечер ми е някво тъпо и не ми се иэлиэа ,а и ддэ в четвъртък вечер рядко иэлиэам![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Не сам на вън защото повечето хора, с които излизам са били на бачкане цял ден и ми е безкрайно трудно да ги накарам да излязат поне по един два пъти седмично. За това пък използвам свободното време за размисъл, къде да се забия, че да хвана някое гадже.Нали знаете - всеки с проблемите си.
Аз съм вкъщи, защото гаджето го няма, а приятелките ми си имат ангажименти, а пък и се налага да се подготвям за изпити![]()
вече бях на полянка и се люлях на люлки.
Заимов > all!!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
няаа пари за пиини.
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Щот съм слекър, мързи ме да излезна от нас дори![]()
Те и комарите на Заимов > allПървоначално написано от пор
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Сега е ден, а аз не съм навън, защото е супер горещо, а съм болна за плаж![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Вече бях навънка,изпуших си цигарите,изпих си кафето и сока и реших да се прибера...кво да правя ахаха![]()
Реанимирам. :P
Спинка ми се![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!