- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Правилата на форума?
Интересно ми е колко от потребителите като започнат да влизат в даден форум четат правилата му.
Аз съм тук от доста време, хвърляла съм 1око примерно на прословутата т.11, но чак сега ги прочетох... Та за това ми стана любопитно..
Отдавна май ги бях чел..и то случайноПървоначално написано от malka_sladuranka
Ии нищо не помня от тях.
Само точка 11 я знам![]()
хъхъ..
Гласувах с "Не", тъй като честно казано много рядко ги чета...![]()
Не...мързи ме.![]()
Чел съм ги много пъти и ги знам кажи речи наизуст. Знам ги, защото имам за идея да ги нарушавам целенасочено.![]()
4ela sum gi mnogo puti .. :}}} 4ak naizust ne gi znam no mi e qsno gore dolu za kvo stava vupros...drazni me samo 4e ma4oka ne si pada mn`mn`po kurvavi kartinki i vseki put kogato nqkoi reshi da pusne takava tema toi kazva "bez takiva izrodshtini tuka " neshto ot sorta i q zatvarq...
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, чел съм ги. Това е нещо нормално когато влизаш в нов форум.
Чела съм ги доста пъти.т.11 я знаете благодарение на мен.![]()
Чел съм![]()
Чела съм ги и то не само един пътНо не при самота регистриране. По принцип чета правилата само, когато реша, че ще пиша в даден форум.
Чела съм ги много пъти.
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
да
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Да. Когато вида някоя модерирана тема по еди-коя си точка, хвърлям едно око на правилата, защото ми става интересно какво гласи съответната точка.
Чел съм ги преди доста време когато се развилняха едни хора смятащи се за богоизбрани(мятайки баннове насам натам), но тогава пишех доста по редовно това време отмина.
Мнението ми като цяло за темата е че човек трябва да си знае правата както и това какво се изисква от него така по лесно ще протича живота както на потребители така и на модератори![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Чел съм ги доста пъти, но предполагам че при регистацията не съм ги чел.
Чела съм ги, ама честно казано не съм чела правилата в редиц други форуми, в които пиша. Първо пиша по 1 мнение на 1 месец и 2-ро гледам да е в рамките на добрия тон. За сега не съм имала проблеми, но знае ли човек!
От всички форуми,в които пиша съм чела правилата единствено тук и в дата.бг.
Да чела съм ги.Все пак и аз подържам форум и съм писала правила.И да в повечето форуми правилата са еднакви.
Ебаси 14 години в тоя форум
Първоначално написано от koalka
абе чела съм ги,ама верно заради Коалка я знам на изуст точка 11
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
не съм ги чела.. не ме вълнува..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Чела съм ги.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!