.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Mr. small
    Guest

Пробем с ерекцията

Проблема ми е малко по-странен,но го има.Значи лесно ми се надървя по принцип (дори от някои по-страстна целувка и др.),но като дойде време за презерватива идва проблема.Слагам го нали и почва да спада... Не спада тотално,но просто става по-мек и нали знаете.. мека пи*ка няма как да влезе.Колкото и пъти да пробвам все така става.Иначе без презерватив се получава почти всеки път,но няма как да правя секс без презерватив.(още не съм достатъчно опитен,за да го вадя винаги навреме ).Мисля си за някакъв вид лекарства,които могат да ми помогнат преди секс примерно,но незнам.Апък да ходя на лекар не е идеалната идея защото знаете,че не е мн приятна темата. Та моля за съвет и ако може да не ми се подигравате много.

Guest
    Лекарят винаги е добро решение. Той е лекар, виждал е хиляди други хора с проблеми, на него впечатление не му прави. И точно той е човекът, с когото да се обсъждат деликатни проблеми.

Макар че според мен проблемът ти е на психическа основа.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Остави гаджето да ти постави презерватива. Мисля че ще помогне.

Guest
    именно.остави партньорката да се погрижи заерекцията преди и о време на слагането на презерватива

Фен
    Град
    Sofia
    вземи си камагра от някой сексшоп
    sam ne moga :P

Guest
    1.На колко години си???;

2.Докато се притесняваш всеки път за това..проблема няма да се реши

автора
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    Остави гаджето да ти постави презерватива. Мисля че ще помогне.
    Оставям я... Сигурно проблема е на психическа основа,обаче просто не мога да се справя с него.Предпочитам с някой хап примерно,за да нямам проблеми.

Guest
    i az taka mi stava ot nai-malkoto neshto ot pregrudka dori ama go nqmam tvoq drugiq problem sigurno se pritesnqvash neshto

Guest
    ами парво поработи в/у барзината с която си слагасш презерватива пич. да не ти отнема повече от 5 сек. + това има презервативи с лъбрикантел гел който задържа ерекцията. Пробвай.

автора
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ами парво поработи в/у барзината с която си слагасш презерватива пич. да не ти отнема повече от 5 сек. + това има презервативи с лъбрикантел гел който задържа ерекцията. Пробвай.
    може ми трябва да пробвам.Кажи някоя марка с такъф гел.

avtora
    Guest
    nqkoi da dade drygi idei?

Mr. small
    Guest
    темата замря а още не съм получил добър отговор ;(

хмм
    Guest
    как така ти спира ерекцията? стяга ли те? не ти е удобен? какви презервативи използваш?

Guest
    трибестана му е майката

Guest
    Цитирай Първоначално написано от хмм
    как така ти спира ерекцията? стяга ли те? не ти е удобен? какви презервативи използваш?
    не ми стяга.Просто умеква...

Lol, priqtel imam absoliutno 100% sushtiqt problem, dori sushto sum pital v tozi forum.

no ne sum se preboril i az oshte

Guest
    много си интересен

Д-р Дава Клецам
    Guest

Re: Пробем с ерекцията

Цитирай Първоначално написано от д-р Грешков
    Цитирай Първоначално написано от Mr. small
    Проблема ми е малко по-странен,но го има.Значи лесно ми се надървя по принцип (дори от някои по-страстна целувка и др.),но като дойде време за презерватива идва проблема.Слагам го нали и почва да спада... Не спада тотално,но просто става по-мек и нали знаете.. мека пи*ка няма как да влезе.Колкото и пъти да пробвам все така става.Иначе без презерватив се получава почти всеки път,но няма как да правя секс без презерватив.(още не съм достатъчно опитен,за да го вадя винаги навреме ).Мисля си за някакъв вид лекарства,които могат да ми помогнат преди секс примерно,но незнам.Апък да ходя на лекар не е идеалната идея защото знаете,че не е мн приятна темата. Та моля за съвет и ако може да не ми се подигравате много.

За щастие успях да попадна на вашия проблем. Има решение - вземете патентованите от мен и д-р Менгеме кондоми марка "Вечно млади и прави" , със специалната сгъваема (с блокиращ механизъм) дъбова сламка, която да придържа малкият ви "X-wing" в готовност за атака на вентилационната шахта на "Имперската Звезда на смъртта"... Само за 2,99 от по-добрите аптеки.
    Искам само да изкажа искрените си благодарности на Колегата Менгеме, че ми подари няколко такива. Откакто използвам въпросните, мога да мина цялата клиника, барабар с съседната! А преди имах проблеми с някои специфични сестри.. които, нека да го кажа малко по-така, са малко нелицеприятни!
    Благодаря, Колега!
    Успех, младеж!

azzzz
    Guest
    spox pich i az ponqkoga imam sashtiq problem...ta zna4i ili ne si dobre vazbuden ili e ot pritesnenie ili kakto na mene mi stava kato mi e mn toplo i mi umira meraka za sex,ta zna4i odaljavai liubovnata igra 4e vazbudata da e po golqma napravo da ne izdarjash da go vkarash i 4ak togava deistfai ama gledai i priqtelkata ti da se pogriji za tebe kakto trqbva..aa i kolkoto pove4e mislish za tfa kak da uspeesh da go vdignesh kakto trea tolkova pove4e se pritesnqvash i ti umira meraka ai uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си