- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пробем с ерекцията
Проблема ми е малко по-странен,но го има.Значи лесно ми се надървя по принцип (дори от някои по-страстна целувка и др.),но като дойде време за презерватива идва проблема.Слагам го нали и почва да спада... Не спада тотално,но просто става по-мек и нали знаете.. мека пи*ка няма как да влезе.Колкото и пъти да пробвам все така става.Иначе без презерватив се получава почти всеки път,но няма как да правя секс без презерватив.(още не съм достатъчно опитен,за да го вадя винаги навреме).Мисля си за някакъв вид лекарства,които могат да ми помогнат преди секс примерно,но незнам.Апък да ходя на лекар не е идеалната идея защото знаете,че не е мн приятна темата. Та моля за съвет и ако може да не ми се подигравате много.
Лекарят винаги е добро решение. Той е лекар, виждал е хиляди други хора с проблеми, на него впечатление не му прави. И точно той е човекът, с когото да се обсъждат деликатни проблеми.
Макар че според мен проблемът ти е на психическа основа.
Остави гаджето да ти постави презерватива. Мисля че ще помогне.
именно.остави партньорката да се погрижи заерекцията преди и о време на слагането на презерватива![]()
вземи си камагра от някой сексшоп
sam ne moga :P
1.На колко години си???;
2.Докато се притесняваш всеки път за това..проблема няма да се реши
Оставям я... Сигурно проблема е на психическа основа,обаче просто не мога да се справя с него.Предпочитам с някой хап примерно,за да нямам проблеми.Първоначално написано от experiment_m
i az taka mi stava ot nai-malkoto neshto ot pregrudka dori ama go nqmam tvoq drugiq problem sigurno se pritesnqvash neshto
ами парво поработи в/у барзината с която си слагасш презерватива пич. да не ти отнема повече от 5 сек. + това има презервативи с лъбрикантел гел който задържа ерекцията. Пробвай.
може ми трябва да пробвам.Кажи някоя марка с такъф гел.Първоначално написано от Анонимко
nqkoi da dade drygi idei?
темата замря а още не съм получил добър отговор ;(
как така ти спира ерекцията? стяга ли те? не ти е удобен? какви презервативи използваш?
трибестана му е майката![]()
не ми стяга.Просто умеква...Първоначално написано от хмм
Lol, priqtel imam absoliutno 100% sushtiqt problem, dori sushto sum pital v tozi forum.
no ne sum se preboril i az oshte![]()
много си интересен![]()
Искам само да изкажа искрените си благодарности на Колегата Менгеме, че ми подари няколко такива. Откакто използвам въпросните, мога да мина цялата клиника, барабар с съседната! А преди имах проблеми с някои специфични сестри.. които, нека да го кажа малко по-така, са малко нелицеприятни!Първоначално написано от д-р Грешков
Благодаря, Колега!
Успех, младеж!
spox pich i az ponqkoga imam sashtiq problem...ta zna4i ili ne si dobre vazbuden ili e ot pritesnenie ili kakto na mene mi stava kato mi e mn toplo i mi umira meraka za sex,ta zna4i odaljavai liubovnata igra 4e vazbudata da e po golqma napravo da ne izdarjash da go vkarash i 4ak togava deistfai ama gledai i priqtelkata ti da se pogriji za tebe kakto trqbva..aa i kolkoto pove4e mislish za tfa kak da uspeesh da go vdignesh kakto trea tolkova pove4e se pritesnqvash i ti umira merakaai uspeh