.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Каша

Confussed and insane
    Guest

Каша

Не разбирам защо аз събрах сумати хора и намерих на сумати идиоти и идиотки гаджета и ходат по 2 години и повече, па аз не мога да си намера приятелка от цифра време, кво ли не праа, излизам, мотам се по центъра и не само там, навсякъде, не съм некъв нечистоплътен кретен, дет се къпе в месеца 2 пъти(като за заплата хаха ), е верно стила ми е по-различен, може би заради музиката, бе не знам не мисля че е заради това, щото и с такова момиче, което има същите интереси като мене работата не сработва, не си го обяснявам.
    От година и половина не съм имал никаква връзка, а преди това постоянно проблеми, използване изневери простотии, нерви зза моя сметка, никаква промяна, промених си начина на подход към всичко, промених ключови части в характера си. Ей така колкото да пробвам, опитах по различни начини е не става и не става м'' му.
    По принцип съм кибритлия човек, лесно се паля, но не и от хора с които ми е кеф да съм, не от момичета щото и без това шансовете вече са ми минимални,като гледам, а да си ги досмалявам смисъл няма.
    Напоследък всичко това ми се отразява някак странно, в такъв смисъл че съм станал вече доста по-агресивен, не си мълча, мога да се скарам с някой познат и дори да не се почувствам кофти, не е правилно това, но пък ми олеква като съм такъв. Прекалено много пъти са ме наранявали и съм вдигнал гарда и другата причина да се променя в тази насока е защото последното момиче което харесах, разбра какво ми се мотае в кухата кратуна и някак си почна много странно да се държи, аз я налазвам тя се оставя и в един момент се дърпа и това се повтаря и повтаря, говорили сме с часове на темата от което всичко става по-объркано и аз спрях да се занимавам с нея в опит да я забравя и това явно не и пречи, понякгоа ме търси щот няма кого друг да потърси иначе не се сеща, а уж сме френдс.
    Не разбирам това положение, всеки път е така. Започнах да не се занимавам с търсене на момиче и не знам дали е правилно, дали не си правя усложнение за себе си.
    Да продължавам ли да се озлобявам и да създавам защитен кръг около себе си или да продължавам да се измъчвам, защото усещам, че се оплаквам че приятелка а-у не си намирам, ама се дистанцирам напоследак от тези неща за да не изпитвам болка.
    Плз съвет, кажете нещо за да успея да проумея къде ми е грешката.

nito se ozlobqvai, nito se izmu4vai
    Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля, че е добре да влагаш цялата си енергия в това да си намериш момиче.И няма смисъл да се ядосваш, защото не си струва нервите.
    В училище(ако си ученик) няма ли някое момиче, което да ти харесва, което да ти грабне окото?Запознайте се, излезте(т.е. покани я да излезете ) и се надявам нещата да станат.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Защо ли ми е толкова познато...ей спри за момент да мислиш за тези неща..спри и ще видиш как момичетата сами ще почнат да идват при теб...Законите На Мърфи

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Поредния софийски газар който се мисли за нещо повече от другите. То любовта не идва така. Тя се чувства. Ще дойде времето когато ще я почувстваш. Но първо трябва да доживеш до това време. Да я проумееш.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Какво имаш предвид под "стила ми е по- различен"?
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Поредния софийски газар който се мисли за нещо повече от другите. То любовта не идва така. Тя се чувства. Ще дойде времето когато ще я почувстваш. Но първо трябва да доживеш до това време. Да я проумееш.
    of za tebe sichki momcheta ot sofiq li sa "sofiiski gazari"... da i na men mi e interesno kakfo iskash da kajesh s tfa "stila mi e razlichen"?
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    of za tebe sichki momcheta ot sofiq li sa "sofiiski gazari"... da i na men mi e interesno kakfo iskash da kajesh s tfa "stila mi e razlichen"?

Никога не съм казвал че всички са такива ама повечето се прават на нещо много кой знае ква а изобщо не са

Голям фен
    Град
    София
    e da taka si e
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си