- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da go nakaram da spre da mi govori za nego?
zna4i imam si gadje ot 3 meseca.s nego mi e super prosto nqma ot kakvo da se opla4a.no edin den dokato bqhme zaedno i az mu spodelih 4e ima edno mom4e ot y4ili6te koeto e mn simpati4no i 4e mi prili4a na Set ot "OC-kvartala na bogatite".naistina ne s1m iskala da go naranq,no toi super mn se e qdosal no az ni6to ne zabelqzah.i edin den mi se obajda i nali ne6to si govorime i izvednqj mi vika"kvo pravi orindj kaunti?"i az se setih 4e mi govori az onova mom4e i 4ak togava razbrah 4e mi e stanalo nepriqtno.i sega postoqnno me pita za negoi mi stava mn neudobno kato spomene za nego.kak da go nakaram da prestane da mi govori za nego i da mi pripomnq edinstvenata gre6ka koqto s1m napravila?pls predlojete ne6to
![]()
mi kaji mu go i toi triabva da te razbere vsi4ki pravim gre6ki puk i kakvo kato si kazala 4e edi koi si e simpati4entva ni6to ne ozna4ava
mi az mu kazah da prestane da mi govori za nego.i toi mi kaza 4e iska i na mene da mi stane gadno kakto i na nego mu bilo togava.ama az mu obqsnih 4e ako haresvah "OC"(taka mu vikame na galeno)6tqh da se hvana s nego.
Ами кажи му, че си разбрала грешката си и да престане да ти я натяква, защото се дразниш..може и да има ефект..![]()
Кажи му, че всичко е било на шега..би трябвало да разбере, освен ако не си правила нещо с "ориндж каунти"
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
gre6kata si e izcqlo tvoq
normalna reakciq ot negova stranarazberi 4e mu e gadno prosto
6e mu mine s vremeto. i ti da be6e i na tebe 6te6e ti e napriqtno. se endo ti kaje : ima edna macka ot na6to daskalooo i ako mi padnee....
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ами кажи му, че много хора са ти симпатични, но че имаш чувства само към него.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Кажи му, че това да ти е симпатичен не означава, че ти харесва.На мен много момичета са ми симпатични, но това нищо не означава.Кажи му, че само той съществува за теб и другия не ти харесва(но не лъже, ако не е така).
Докажи му че го обичаш
Кажи му, че няма защо да се притеснява. Симпатията не означава непременно харесване или обич. Просто му обясни, че няма защо да се притеснява.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
kaji mu da ne se pritesnqva, za6toto ti haresva6 NEGO i si s nego, a ne s mom4eto "orindj kaunti"![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Кажи му: " Аз не си падам по Сет, а по РаянА между другото казвала ли съм ти колко приличаш на него ? "
Ако се усети, че го гъбаркаш вече не знам...
хмммммммм......тва от негова страна и мн тъпо.Логично е да му е станало гадно,ама все пак....Виж,ако и той ти говори за някви натякваи му и ти......като види колко е гадно и той ще престане
Spored men trqbva da mu kajesh che ne ti e priqtno da ti govori postoqno za tova momche i da mu se izvinish zashtoto vse pak e bilo gresha da mu kazvash ..nali gi znaesh myjete kolko sa revnivi![]()
JiVeI TaKa ChE KoGaTo uMrEsH i DqVoLa Da Ti zApALi SvEsht!!!
казваш му, че обичаш само него бла бла, тоя не те вълнува и няма нищо между вас и разни такива и той сигурно ще се пооспокои...
em obqsni mu...nqma kfo drugo da napraish
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
sto p1ti mu se izvinih i mu kazah predi malko po tela 4e naistina tova e bilo gre6ka da kazvam taka i 4e ne mi e priqtno da mi govori za "orindj kaunti" i mu kazah 4e samo nego obi4am i mai 6te ima efekt![]()
Първоначално написано от mi6lenceto9
![]()
![]()
dano..
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Ако не стане...пребий го с паве![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
феноменъне, влез си в скайпа да не те прибия тебе с паве..
xaxAxAx vie pa s tea paveta ste se poburkaliПървоначално написано от Анонимко
СъгласенПървоначално написано от vvs_go
![]()
Най- простото нещо което можеш да му кажеш е " Аз в момента с кого съм ? С теб нали ? Аз ако исках да съм с него нямаше в този момент да съм до теб. И разбери ,че просто ми прилича на артиста , все едно на теб някое др момиче да не ти е просто симпатично." и виж какво ще ти каже .![]()
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш