Ся като четох мненията ви и вече се реших..КРАЙ на всичко..обичам го да..но няма да продължам така..както се казва винаги има един етап от живота на всеки човек който не може да се забрави и не се споменава на никой..е тва ще е моя етап - етапа когато бях с него...аз съм позитивен човек и сега като чета ставам все по-позитивна и аз нзм защо..не съм такава че да му го върна по някакъв начин а и не искам..има една поговорка "Всеки си Намира Майстора" и той ще го намери макар че преди мене е имало едно момиче което го е наранило...може би това че съм била тази след нея ми е изиграло лошо картите и той е бил решил да потъпква и наранява..незнам дали е било така но знам че от днес нататък ще гледам напред..жалкото е че го разбрах 5месеца и един ден след като се разделихме...и аз ще намеря друга любов и се надявам да бъде по-успешна от тази сега..макар че момчето което ще обичам с колкото и други да съм ще е той..но живота продължава а и не можем да връщаме времето назад което е наи-жалкото но и най-сладкото защото така осъзнаваш(както някой беше писал) че миналото си е минало и няма връщане назад а има само път напред към бъдещетото..и новите препятствия..и мерси за съветите..много ми помагате хора \p/ \e/ \a/ \c/ \e/