- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Problem s penisa mi!!!!!pomosht!!
GOSPODI POGLEDNAH OTDOLU I IMAM 4ERNO PETNO KOLKOTO MONETA OT 2 STOTINKI ,PETNOTO E 4ISTO 4ERNO I NEZNAM KAKVO DA PRAVQ, NA DOKTOR NE MISLQ DA HODQ ,MOLQ POMOGNETE ,OPASQVAM SE ZA NAI-LOSHOTO!!!!
MOLQ SERIOZEN SYM !!PI6ETE VSI4KI PLZ POMOGNETE MI ,KVO E TOVA 4ERNOTO!!!?!?!!?!?!!!?!?!?!(I PO4VA DA BOLI VE4E!!!!)
btw :sori za latinicata ama sym mnogo izplashen sega
Ami otidi na lekar vednaga, kakvo oznachava, che nqma da hodish... ti lud li si?! Pari li nqmash, kaji na vashte te shte ti dadat, moje da e karlej primerno, koeto pak oznachava che shte otidesh na lekar...
Как така няма да ходиш на лекар. Никой тук не е компетентен в тази област, за да ти помогне. Отивай веднага да те прегледат.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И кое е най-лошото, за което си мислиш? Не можем ние да ти кажем какво е... за да е толкова голямо, значи не е шега работа, за това наистина иди на лекар - предполагам, че те е срам и ти е неудобно, обаче има моменти, когато трябва да забравиш срама и този е един от тяхАйде успех...
6tom tolkova te e strah trqbva da ide6 na lekar,nqma kak ina4e,a puk ako iska6 pitai nqkoi svoi fr dali i pri nego se e polu4avalo ne6to podobno,moje da ti pomogne,no nai dobre e napravo da otiva6 na lekar.aide uspeh i dano se opravi6![]()
подуто ли е ???
Знам ,че е сериозно но не ми се ходи на лекар ,срам ме е много,как така ще си свалям гащите пред мъж...
а петното се е увеличило ,вече е кафяво в средата и вече е колкото монета от 1 лев!!!!!,слагам му марля със спирт ,но определено не помага ,започнаха адски болки във областта над тестисте отвътре!!!!
Помогнете ми моля ви!!!!!!!!
(не е шега темата плз)!!
i az 6te ti kaja da otie6 na lekar ... o6te kolko 4oveka trqbva da ti go kajat!!! 6tom e seriozno nqma `ama, sram me e` ..
PS: pone ima6 li predstava ot kakvo se e poqvilo?
до това води секса без презерватив ...Първоначално написано от PROBLEMNIQT
марш бързо на доктор бе ... е това е само ако искасш да си имаш пенис и занапред
като не ти се ходи на лекар значи ще си седиш с петното..тука няма искам,неискам...ако ти сам не си помогнеш никой не може да ти помогнеПървоначално написано от PROBLEMNIQT
![]()
като си толкова сериозен защо не отидеш на лекар бе![]()
Can anybody out there hear me?
'Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me?
'Cause I can't seem to see myself...
Kat te e sram ot lekar vari pri lekarka![]()