- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- plakali li ste po vreme na seks?
aa?![]()
Да, когато ми беше за пръв път.Болката беше много силна.
ами да ти кажа не е на добре. горови за проблеми с психиката
Да като ме ебаха отзад за първи път
da,bole6e me edin pat a ne iskah da razvalqm udovolstvieto na priqtelqmi,vapreki 4e moje6e da mu kaja.i taka toi si me 4uka6e na zadna a az si porevah malko![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
не..но виж смяла съм се на поразия![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Ти явно си психолог.Но все пак не мисля, че друго момиче на мое място не би се разплакало-болката не беше хич малка.Първоначално написано от Анонимко
Разплаквала съм се не един път.
Просто съм толкова щастлива, чувствам се толкова истинска и обичана , че не мога да сдържа емоцията.
Неописуемо е...
Собственост на Canis_Dirus
zasega ne sum ...
Доста пъти след силен оргазъм, от емоции. Аз съм голяма ревла![]()
Само от кеф!![]()
Не съм. Само са ми се насълзявали очите, ама от грима примерно..
Аз съм плакала, но не заради болка или нещо подобно, ами защото примерно съм си представяла, че това може да е последния път, в който съм с този човек и всякакви такива щтуротийки, и ми е ставало адски гадно и мъчно...![]()
Плакала съм, защото ме е боляло, но не заради самата болка, а затова, че трябва да спрем и не можем да се отдадем на момента, който съм чакала от известно време. Случвало ми се е на няколко пъти, но още не съм загубила надежда, че болката ще спре
Иначе ми потичат и от удоволстве по 1-2 сълзи, но не катоплачене,а примерно на 3 минути 1 сълзА и при свирка се случва.
До сега не ми се е случвало.
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
дргуия път го накарй да се измие щем мирише толкова че да ти се насълзяват очите ... баси как тряба да е смърдялоПървоначално написано от shadow4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз така, беше пусната някаква програма и почнаха да дават мистър Бийн ... мн се смяхме тогава ... ужас ... ! Ма за рев ... никога не е било ...Първоначално написано от PoLiToOo
![]()
... k33p w@lkinG ...
и аз се присъединявам към ревлитеПървоначално написано от krem4et0
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Аз също![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
Не ми се е случвало.
samo parviq pat mi se nasulziha malko o4ite
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Не,никога не съм плакала макар че първият път беше много болезненмен ме избива на крясъци и драскане
![]()
...it's WilD ObseSSioN...
До неплачещите 1 въпрос: не сте ли изпитвали такъв оргазъм, че да ви избият сълзите от кеф?